Ο νεκρός φοιτητής

Εκδότης:
Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Έτος:
2016
ISBN:
9789605070977
Σελίδες:
507
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Ο νεκρός φοιτητής
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Ο νεκρός φοιτητής
Ενενήντα εννέα μέρες νηφάλιος. Ο μεταπτυχιακός φοιτητής Τίμοθι Γουόρνερ, γνωστός και ως Μοθ, έχει ξυπνήσει αυτό το πρωινό με μια πελώρια λαχτάρα για αλκοόλ. Η πρώτη κίνησή του είναι να τηλεφωνήσει στον θείο του, Εντ, πρώην αλκοολικός και ο ίδιος και τώρα επιτυχημένος ψυχίατρος, και να του ζητήσει να βρεθούν στην απογευματινή σύναξη των Ανώνυμων Αλκοολικών.
Όταν ο Εντ δεν εμφανίζεται στη συνάντηση, ο Μοθ πηγαίνει να τον αναζητήσει στο γραφείο του, κι εκεί βρίσκεται μπροστά σ' ένα αποτρόπαιο θέαμα. Ο θείος του είναι νεκρός, με μια σφαίρα στον κρόταφο κι ένα πιστόλι δίπλα στο άψυχο χέρι του.

Η αστυνομία πιστεύει πως πρόκειται για αυτοκτονία, όμως ο Μοθ είναι σίγουρος πως κάτι άλλο συμβαίνει. Συντετριμμένος και μπερδεμένος, στρέφεται στο μοναδικό πρόσωπο που νιώθει πως μπορεί να εμπιστευθεί: στην Αντι Μαρτίν, την πρώην κοπέλα του με την οποία είχαν να μιλήσουν σχεδόν τέσσερα χρόνια.

Ο Μοθ και η Αντι αποφασίζουν να ανακαλύψουν την αλήθεια πίσω από το θάνατο του Εντ, ανυποψίαστοι ότι βρίσκονται στην αρχή μόλις μιας σκοτεινής και επικίνδυνης ιστορίας μίσους και εκδικητικής μανίας.
Τίτλος βιβλίου:Ο νεκρός φοιτητής
Τίτλος πρωτότυπου:The Dead Student
Εκδότης:Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Συντελεστές βιβλίου:Katzenbach, John (Συγγραφέας)
Νικολάου, Σταύρος (Μεταφραστής)
ISBN:9789605070977
Σειρά εκδότη:Bell Best Seller
Στοιχεία έκδοσης:Απρίλιος 2016
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία > Αστυνομικό Μυθιστόρημα
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες