Μεσσηνία, Η επίτομη προϊστορία και ιστορία του μεσσηνιακού χώρου

Εκδότης:
Ιδιωτική Έκδοση
Έτος:
1995
Σελίδες:
125
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Μεσσηνία, Η επίτομη προϊστορία και ιστορία του μεσσηνιακού χώρου
Τιμή εκδότη:€9,40
Η τιμή μας: €8,46
Μεσσηνία, Η επίτομη προϊστορία και ιστορία του μεσσηνιακού χώρου
Ύστερα από την ταχύτατη εξάντληση των αντιτύπων και της Β' έκδοσης του παρόντος, με τίτλο: "Μεσσηνία" (7000 π.Χ. -1832 μ.Χ.), (Καλαμάτα 1987), και τα λίαν κολακευτικά σχόλια των πνευματικών ανθρώπων του τόπου μας για το περιεχόμενο του βιβλίου, προχωρήσαμε, ανταποκρινόμενοι στις επιθυμίες του πολυπληθούς πνευματικού κοινού και στην παρούσα Γ έκδοση της "Μεσσηνίας" μας, με σκοπό να την προμηθευτούν και να την απολαύσουν όλοι όσοι έχουν τη σχετική επιθυμία.

Στο βιβλίο αυτό, της Γ' έκδοσης, οι αναγνώστες, οι μελετητές και οι λάτρεις γενικά του αρχαιολογικού και του ιστορικού παρελθόντος της μεσσηνιακής γης θα βρουν ένα βιβλίο ενημερωμένο με τα σύγχρονα πορίσματα των κλασικών φιλολόγων, των αρχαιολόγων και των ιστοριοδιφών, γραμμένο κατά τρόπο ευχάριστο και διακοσμημένο εσωτερικά και εξωτερικά με φωτογραφίες, σχέδια και γκραβούρες περιηγητών του 17ου και του 18ου αιώνα.

Τελειώνοντας τα λόγια αυτά είμαστε βέβαιοι ότι το βιβλίο μας θα γίνει το βιβλίο όλων όσων αγαπούν το παρελθόν του τόπου μας και θα δώσει τη δυνατότητα σε κάθε αναγνώστη του να βλέπει από τις "παλιές πέτρες" και τα "παλιομάρμαρα" των μεσσηνιακών αρχαιοτήτων να αναδύονται τείχη πόλεων, ναοί προγονικών θεών, ηρωικές μορφές αντρίκειες και γυναικείες της Αρχαιότητας, του Βυζαντίου και του Εικοσιένα, και αγώνες για την ελευθερία και την τιμή του λαού μας, εναντίον όσων επιβουλεύτηκαν τη γη μας, τους καρπούς και τις ομορφιές της. Το βιβλίο αυτό θα βοηθήσει το μελετητή του να μεταλλαχτεί από απλός Έλληνας σε Έλληνα περήφανο, ενημερωμένο για το παρελθόν του τόπου και των προγόνων του.

Κλείνοντας το σύντομο πρόλογο εδώ, θα ήταν σοβαρή παράλειψη να μην ευχαριστήσουμε "εκ βαθέων" το εκλεκτό επιτελείο των "Περιφερειακών Εκδόσεων" Ε.Π.Ε.
Τίτλος βιβλίου:Μεσσηνία, Η επίτομη προϊστορία και ιστορία του μεσσηνιακού χώρου
Εκδότης:Ιδιωτική Έκδοση
Συντελεστές βιβλίου:Σταματόπουλος, Δημήτρης Διον. (Συγγραφέας)
ISBN:
Στοιχεία έκδοσης:Ιανουάριος 1995
Κατηγορίες:Ιστορία > Ελληνική Ιστορία > Νεότερη Ελληνική Ιστορία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες