Σαν δυο σταγόνες νερό

Εκδότης:
Μάτι
Έτος:
2016
ISBN:
9786185021498
Σελίδες:
304
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Σαν δυο σταγόνες νερό
Τιμή εκδότη:€12,72
Η τιμή μας: €11,45
στο καλάθι
Σαν δυο σταγόνες νερό
Σαν δυο σταγόνες νερό είναι η Λυδία και η Άρτεμη. Δυο αδελφές που γεννήθηκαν με διαφορά λίγων λεπτών. Ένα ωάριο που για ανεξήγητους λόγους διαχωρίστηκε μετά τη σύλληψη. Τα δύο κύτταρα που προέκυψαν αναπτύχθηκαν αυτόνομα.
Ένα ανεξήγητο δέσιμο συνδέει τις δυο αδελφές, που δεν μπορεί να εξηγηθεί επιστημονικά, αλλά είναι αποδεκτό από τους ειδικούς. Τα δυο κορίτσια είχαν τον δικό τους κώδικα επικοινωνίας και ανεπτυγμένη διαίσθηση η μια για την άλλη. Τόσο ίδιες εξωτερικά, αλλά τόσο διαφορετικές στην ψυχή! Πόσο εύκολο είναι τελικά να αλλάξουν ρόλους σε μια κρίσιμη στιγμή;
Ο Νίκος Περράκης, έρμαιο των παθών του, θα εμπλακεί σε έναν λαβύρινθο και θα βρεθεί τελικά προ τετελεσμένων γεγονότων.
Ο Νικόλας είναι ο μικρός πρωταγωνιστής της ιστορίας. Είναι η κινητήριος δύναμη και η ελπίδα για τη συνέχιση της ζωής. Γιατί τίποτα δεν πεθαίνει αν δεν το θελήσουμε εμείς οι ίδιοι. Ζει στις ψυχές μας για πάντα!
Το βιβλίο μας ταξιδεύει στα μακρινή Αφρική με τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα, όπου μας συγκλονίζουν οι άθλιες συνθήκες που επικρατούν εκεί, καθώς και το μεγαλείο ψυχής των γιατρών, που πιστοί στον όρκο του Ιπποκράτη υπηρετούν την επιστήμη τους.
Τίτλος βιβλίου:Σαν δυο σταγόνες νερό
Εκδότης:Μάτι
Συντελεστές βιβλίου:Μητσοπούλου Άννα (Συγγραφέας)
ISBN:9786185021498
Στοιχεία έκδοσης:Φεβρουάριος 2016
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Σύγχρονη Ελληνική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες