Γραμμική άλγεβρα και οι εφαρμογές της

Εκδότης:
Εκδοτικός Όμιλος Ίων
Έτος:
2016
ISBN:
9789605080860
Σελίδες:
608
Εξώφυλλο:
Σκληρό
Γραμμική άλγεβρα και οι εφαρμογές της
Τιμή εκδότη:€93,28
Η τιμή μας: €83,95
στο καλάθι
Γραμμική άλγεβρα και οι εφαρμογές της
Η παρούσα έκδοση παρέχει ουσιαστική στήριξη τόσο στη διδασκαλία όσο και στη χρήση της τεχνολογίας στο μάθημα της Γραμμικής Άλγεβρας. Το υλικό απευθύνεται σε φοιτητές που έχουν γνώση Ανάλυσης (Διαφορικού και Ολοκληρωτικού Λογισμού). Ένας συνδυασμός του υψηλού επιστημονικού επιπέδου με τον απλό και προσαρμοσμένο στα φοιτητικά, ερευνητικά και επαγγελματικά δεδομένα, τρόπο γραφής. Το βιβλίο καλύπτει σχεδόν όλους τους τομείς των επιστημών, τόσο με θεωρητικά θέματα όσο και με εφαρμογές του ερευνητικού, εμπορικού, βιομηχανικού, οικονομικού, κοινωνικού και διοικητικού κόσμου. Ένα σύγγραμμα που θα συμβάλλει στην επίλυση αποριών και ταυτόχρονα θα βοηθήσει στη βαθιά μελέτη και μάθηση της γραμμικής άλγεβρας.

Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του βιβλίου είναι: η Εισαγωγή Βασικών Εννοιών, η Σύγχρονη Αντίληψη του Πολλαπλασιασμού Μητρών, οι Γραμμικοί μετασχηματισμοί, οι Ιδιοτιμές και τα Δυναμικά Συστήματα, τα Προβλήματα Ορθογωνιότητας και Ελαχίστων Τετραγώνων.

Τα Παιδαγωγικά Χαρακτηριστικά του συγγράμματος είναι: οι Εφαρμογές, Η Γεωμετρική Ερμηνεία, τα Παραδείγματα, τα Θεωρήματα και οι Αποδείξεις, τα Πρακτικά Προβλήματα, οι Ασκήσεις, οι Ερωτήσεις Σωστό/Λάθος, οι Ασκήσεις Συγγραφής, τα Υπολογιστικά Θέματα.

Το βιβλίο αυτό χρησιμοποιείται για προπτυχιακά μαθήματα μαθηματικών, αλλά είναι και σημείο αναφοράς για επαγγελματίες σε μεγάλες επιχειρήσεις και σε μεταπτυχιακά προγράμματα.
Τίτλος βιβλίου:Γραμμική άλγεβρα και οι εφαρμογές της
Εκδότης:Εκδοτικός Όμιλος Ίων
Συντελεστές βιβλίου:Lay, David C. (Συγγραφέας)
Γλαμπεδάκης, Μιχάλης Α. (Επιμελητής)
ISBN:9789605080860
Στοιχεία έκδοσης:Ιανουάριος 2016
Κατηγορίες:Εκπαίδευση > Γενικά
Επιστήμες > Θετικές > Μαθηματικά
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες