Στατιστική

Πλήρης ανάπτυξη της θεωρίας: Λυμένα παραδείγματα και προβλήματα
Εκδότης:
Δίαυλος
Έτος:
2008
ISBN:
9789605312299
Σελίδες:
515
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Στατιστική
Τιμή εκδότη:€32,46
Η τιμή μας: €29,21
στο καλάθι
Στατιστική
Tο βιβλίο περιλαμβάνει μια συνοπτική αλλά ουσιαστική θεωρητική αντιμετώπιση των θεμάτων της Στατιστικής αλλά και μια πληθώρα λυμένων προβλημάτων τα οποία αντιμετωπίζει ο φοιτητής, αλλά και οποιοσδήποτε επιθυμεί ή υποχρεούται να ασχοληθεί με τη Στατιστική. Kαλύπτει τις απαιτήσεις όσων επιθυμούν να εμβαθύνουν στη "φιλοσοφία" των προτεινόμενων μεθόδων και διαδικασιών, αλλά και όσων επιθυμούν να εξασκηθούν στην εφαρμογή των διαδικασιών αυτών στους διάφορους κλάδους (τεχνική, ποιοτικός Έλεγχος, οικονομία, βιολογία, ιατρική, πολιτική).

Oι λυμένες ασκήσεις (πάνω από 150), μαζί με τα λυμένα παραδείγματα καθιστούν το βιβλίο απαραίτητο για τους φοιτητές, φυσικομαθηματικών, πολυτεχνικών, γεωπονοδασολογικών, οικονομικών, παιδαγωγικών, βιολογικών, σχολών υγείας, αλλά και των αντίστοιχων σχολών TEI. Eπίσης οι καθηγητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα μπορούσαν να βοηθηθούν σημαντικά.

Στο βιβλίο αυτό γίνεται χρήση αρκετών στατιστικών πακέτων [SPSS, SYSTAT, JMP (της SAS), InStat+, KyPlot κλπ.] αλλά κυρίως του στατιστικού πακέτου R το οποίο διατίθεται ελεύθερο στο internet.
Τίτλος βιβλίου:Στατιστική
Υπότιτλος βιβλίου:Πλήρης ανάπτυξη της θεωρίας: Λυμένα παραδείγματα και προβλήματα
Εκδότης:Δίαυλος
Συντελεστές βιβλίου:Λαζαρίδου, Marie - Noëlle (Συγγραφέας)
Λαζαρίδης, Αλέξανδρος Ν. (Συγγραφέας)
ISBN:9789605312299
Στοιχεία έκδοσης:Μάιος 2008
Κατηγορίες:Επιστήμες > Θετικές > Μαθηματικά > Στατιστική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες