Γιατί η αγάπη μετράει

Εκδότης:
Καλέντης
Έτος:
2016
ISBN:
9789602199916
Σελίδες:
464
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Γιατί η αγάπη μετράει
Τιμή εκδότη:€19,00
Η τιμή μας: €17,10
στο καλάθι
Γιατί η αγάπη μετράει
Ένα σημαντικό όσο και χρήσιμο βιβλίο, που μας εξηγεί γιατί η αγάπη παίζει τον κεντρικό ρόλο όσον αφορά την ανάπτυξη του εγκεφάλου κατά τα πρώτα χρόνια της ζωής, καθώς και γιατί οι πρώιμες αλληλεπιδράσεις μεταξύ παιδιών και γονιών έχουν σοβαρό αντίκτυπο σε όλη τη διάρκεια του βίου ενός ανθρώπου.

Η ψυχαναλύτρια-ψυχοθεραπεύτρια Σου Γκέρχαρντ εξερευνά τον τρόπο με τον οποίο σφυρηλατείται το νευρικό σύστημα του παιδιού μέσα από την πρώτη του σύνδεση με τον κόσμο, δείχνοντάς μας πώς η ανάπτυξη του εγκεφάλου προοικονομεί τη μελλοντική συναισθηματική ευεξία. Επιπλέον, εξετάζει συγκεκριμένα πρώιμα "μονοπάτια" που μπορούν να επηρεάσουν τον τρόπο απόκρισής μας στο στρες και να οδηγήσουν σε καταστάσεις όπως η ανορεξία, ο εθισμός και η αντικοινωνική συμπεριφορά.

Ένα απαραίτητο ανάγνωσμα, όχι μόνο για τους γονείς, αλλά και για όλους όσοι δραστηριοποιούνται στον τομέα της ψυχικής υγείας, της εκπαίδευσης, επίσης για όσους ασχολούνται με τα κοινά και ενδιαφέρονται για την ευημερία των επερχόμενων γενεών.
Τίτλος βιβλίου:Γιατί η αγάπη μετράει
Τίτλος πρωτότυπου:Why Love Matters
Εκδότης:Καλέντης
Συντελεστές βιβλίου:Gerhardt, Sue (Συγγραφέας)
Σίμος, Κωνσταντίνος (Μεταφραστής)
ISBN:9789602199916
Στοιχεία έκδοσης:Φεβρουάριος 2016
Κατηγορίες:Ψυχολογία > Πρακτική Ψυχολογία > Γονείς και Παιδιά
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες