Σχολική παιδαγωγική

Εκδότης:
Αφοί Κυριακίδη Εκδόσεις Α.Ε.
Έτος:
2015
ISBN:
9786188205109
Σελίδες:
208
Εξώφυλλο:
Σκληρό
Σχολική παιδαγωγική
Τιμή εκδότη:€18,00
Η τιμή μας: €16,20
στο καλάθι
Σχολική παιδαγωγική
Το βιβλίο αυτό αποτελεί ένα εγχειρίδιο Σχολικής Παιδαγωγικής με αντικείμενο τις παραμέτρους και επιμέρους πτυχές του επιτελούμενου έργου στο σχολείο. Δηλαδή εξετάζει πρώτα τους βασικούς σταθμούς εξέλιξης του θεσμού του σχολείου, την κρίση του σύγχρονου σχολείου, καθώς και τις προτάσεις για την αντιμετώπισή της. Αναφέρεται επίσης στους κύριους συντελεστές του εκπαιδευτικού έργου, δηλαδή τον εκπαιδευτικό και το μαθητή στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής διαδικασίας, με το περιεχόμενο και τη μεθόδευσή της. Πραγματεύεται ακόμη τις παρεμβάσεις που έγιναν στην Ευρώπη και την Ελλάδα στο δεύτερο μισό του 20ού και στις αρχές του 21ου αιώνα
για τη μεταρρύθμιση του σχολείου και της εκπαίδευσης γενικά, καθώς και τις βασικές προϋποθέσεις για μια αποτελεσματική εκπαιδευτική μεταρρύθμιση.

Απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς και στελέχη της εκπαίδευσης, σε φοιτητές και σπουδαστές, καθώς σε όλους τους ενδιαφερόμενους για θέματα σχολείου και εκπαίδευσης. Στο στόχο αυτό είναι προσανατολισμένη η δομή, ο τρόπος γραφής και το γλωσσικό ύφος του βιβλίου.
Τίτλος βιβλίου:Σχολική παιδαγωγική
Εκδότης:Αφοί Κυριακίδη Εκδόσεις Α.Ε.
Συντελεστές βιβλίου:Ξωχέλλης, Παναγιώτης Δ. (Συγγραφέας)
ISBN:9786188205109
Στοιχεία έκδοσης:Οκτώβριος 2015
Σημείωση:Αναμορφωμένη έκδοση
Κατηγορίες:Επιστήμες > Θεωρητικές > Παιδαγωγική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες