Η δίαιτα της σοκολάτας

Εκδότης:
Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Έτος:
2010
ISBN:
9789604509751
Σελίδες:
364
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Η δίαιτα της σοκολάτας
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Η δίαιτα της σοκολάτας
Όσοι αγάπησαν τις σοκολατομανείς ηρωίδες της Κάρολ Μάθιους στην πρώτη τους εμφάνιση, θα τις λατρέψουν στις νέες τους περιπέτειες. Ένα βιβλίο για τη φιλία, τον έρωτα και τη βασίλισσα των γευστικών απολαύσεων, γραμμένο με τη μαστοριά, το χιούμορ και την ασύγκριτη ζεστασιά της Κάρολ Μάθιους.

Όταν τα τέσσερα μέλη της Λέσχης Εραστών της Σοκολάτας συγκαλούν επείγουσα σύσκεψη, πηγαίνουν κατευθείαν στην οδηγία υπ' αρ. 3!
Η Λούσι Λόμπαρντ πίστευε ότι θα ζούσαν "αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα" με το πανέμορφο αφεντικό της, τον Έινταν, αλλά μόλις τον τσάκωσε στο κρεβάτι με μια άλλη. Και βέβαια, δεν είναι η μόνη που έχει προβλήματα: η Ότομ δεν έχει παρουσιάσει ακόμη στους δικούς της το φίλο της -αλλά ξέρει ήδη γιατί δε θα τους αρέσει. Η Νάντια, όσους όρκους κι αν παίρνει ο άντρας της, δεν είναι σίγουρη ότι έχει κόψει οριστικά τον τζόγο. Κι όσο για τη Σαντάλ, θέλει να σώσει το γάμο της αλλά δεν ξέρει πώς να το κάνει.
Ευτυχώς έχουν η μια την άλλη -και τη σοκολάτα! Και είναι φανερό πως θα χρειαστούν ακόμη πολλή, πάρα πολλή σοκολάτα μέχρι να ισορροπήσουν...

Μετά την "Παρέα της Σοκολάτας", η Λούσι Λόμπαρντ και οι φίλες της επιστρέφουν σ' ένα ακόμη απολαυστικό βιβλίο γεμάτο απρόοπτα, γέλια, δάκρυα και ακαταμάχητους γλυκούς πειρασμούς -γιατί, στο κάτω κάτω, μία μόνο σοκολάτα δεν είναι ποτέ αρκετή!
Τίτλος βιβλίου:Η δίαιτα της σοκολάτας
Τίτλος πρωτότυπου:The Chocolate Lovers’ Diet
Εκδότης:Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Συντελεστές βιβλίου:Matthews, Carole (Συγγραφέας)
Παπαμιχαήλ - Λαϊνά Κλαίρη (Μεταφραστής)
ISBN:9789604509751
Σειρά εκδότη:Bell Best Seller
Στοιχεία έκδοσης:Ιανουάριος 2010
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες