Μις Πέρεγκριν, Στέγη για ασυνήθιστα παιδιά

Εκδότης:
Πλατύπους
Έτος:
2013
ISBN:
9786185069025
Σελίδες:
488
Μις Πέρεγκριν, Στέγη για ασυνήθιστα παιδιά
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Μις Πέρεγκριν, Στέγη για ασυνήθιστα παιδιά
Όλα περιμένουν να τα ανακαλύψουμε στο "Μις Πέρεγκριν - Στέγη για Ασυνήθιστα Παιδιά", ένα αξέχαστο μυθιστόρημα που συνδυάζει τη λογοτεχνία με τη φωτογραφία σε μία συναρπαστική αναγνωστική εμπειρία.

Στο ξεκίνημα της ιστορίας μας, μία φρικτή οικογενειακή τραγωδία οδηγεί τον δεκαεξάχρονο Τζέικομπ σε ένα απομονωμένο νησί κοντά στις ακτές της Ουαλίας, όπου ανακαλύπτει τα ετοιμόρροπα χαλάσματα της Στέγης για Ασυνήθιστα Παιδιά της Μις Πέρεγκριν. Καθώς ο Τζέικομπ εξερευνά τα εγκαταλειμμένα υπνοδωμάτια και τους διαδρόμους, συνειδητοποιεί ότι τα παιδιά της Μις Πέρεγκριν ήταν κάτι περισσότερο από ασυνήθιστα.
Μπορεί να ήταν επικίνδυνα. Μπορεί δικαιολογημένα να βρίσκονταν σε καραντίνα σε ένα ερημονήσι. Και με κάποιο τρόπο -όσο αδιανόητο κι αν μοιάζει- μπορεί να είναι ακόμη ζωντανά.

Μία ανατριχιαστική ιστορία φαντασίας εικονογραφημένη με βίντατζ φωτογραφίες που στοιχειώνουν, το "Μις Πέρεγκριν - Στέγη για Ασυνήθιστα Παιδιά" θα ενθουσιάσει ενήλικες, εφήβους και οποιονδήποτε απολαμβάνει μια περιπέτεια στις σκιές.
Τίτλος βιβλίου:Μις Πέρεγκριν, Στέγη για ασυνήθιστα παιδιά
Τίτλος πρωτότυπου:Miss Peregrine's Home Peculiar Children
Εκδότης:Πλατύπους
Συντελεστές βιβλίου:Ransom, Riggs (Συγγραφέας)
Ταχμαζίδου, Λένα (Μεταφραστής)
ISBN:9786185069025
Στοιχεία έκδοσης:Ιανουάριος 2013
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες