Η νήσος των πειρασμών ή Οι ναυαγοί του έρωτα

Εκδότης:
Άγρα
Έτος:
2015
ISBN:
9789605052058
Σελίδες:
40
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Η νήσος των πειρασμών ή Οι ναυαγοί του έρωτα
Τιμή εκδότη:€8,00
Η τιμή μας: €7,20
Η νήσος των πειρασμών ή Οι ναυαγοί του έρωτα
"Γύρισα. Η δεσποινίς Κρόυντεν στεκό­ταν όρθια μπροστά μου. Όπως μπόρεσα να διαπιστώσω, είχε βγάλει τις κάλτσες της και τριγυρνούσε ξυπόλυτη. Μια ξυπόλυτη γυναίκα -οφείλω να τo oμολογήσω- είναι κάτι που με συγκινεί ιδιαίτερα. Επιπλέον, η νεαρή κυρία, με την ενστικτώδη εκείνη γυναικεία κοκεταρία, είχε δέσει ένα ματσάκι φύκια στα μαλλιά της. Τα φύκια είναι κάτι στο οποίο επίσης είμαι ανίκανος να αντισταθώ. Εντούτοις κατάφερα να συγκρατήσω τον εαυτό μου..."

Το υπερωκεάνιο Παταγονία βουλιάζει και σώζονται σε μια λέμβο ένας άντρας και μια γυναίκα. Εξοκέλλουν σ' ένα έρημο νησί και ζουν μια παρωδία έρωτα, γεμάτη αναπάντεχα κι ευτράπελα συμβάντα.
Ο Groucho Marx, θαυμαστής του Λήκοκ, γράφει: "Είναι ένας από τους πιο αστείους τύπους που γνωρίζω... Έτσι και ξεκινήσεις να τον διαβάζεις, δεν μπορείς πλέον να σταματήσεις".
Ο σπουδαίος Καναδός συγγραφέας Robertson Davies σημειώνει: "Για να είναι κανείς σπουδαίος χιουμορίστας όπως ο Λήκοκ, πρέπει να διαθέτει ασυνήθιστα μεγάλα αποθέματα ενσυναίσθησης και να εξισορροπεί το κωμικό, στη μια άκρη της συναισθηματικής ζυγαριάς, με την κατανόηση του τραγικού στην άλλη".
Τίτλος βιβλίου:Η νήσος των πειρασμών ή Οι ναυαγοί του έρωτα
Εκδότης:Άγρα
Συντελεστές βιβλίου:Leacock, Stephen (Συγγραφέας)
Χατζάκη, Βάνα (Μεταφραστής)
ISBN:9789605052058
Σειρά εκδότη:Ο Άτακτος Λαγός: Σειρά Β΄
Στοιχεία έκδοσης:Δεκέμβριος 2015
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες