Ο ταχυδρόμος δεν είναι για φάγωμα

Εκδότης:
Παπαδόπουλος Στέφανος
Έτος:
2015
ISBN:
9789609373777
Σελίδες:
36
Εξώφυλλο:
Σκληρό
Ο ταχυδρόμος δεν είναι για φάγωμα
Τιμή εκδότη:€12,00
Η τιμή μας: €10,80
στο καλάθι
Ο ταχυδρόμος δεν είναι για φάγωμα
Οι λιβελούλες γίνονται πάντοτε ταχυδρόμοι, γιατί είναι γρήγορες. Στην υπερήφανη οικογένεια των Σιφουνάκηδων όλοι αυτή τη χρήσιμη δουλειά έκαναν, από πάππου προς πάππον. Πάει και τελείωσε! Έλα όμως που ένας νεαρός Σιφουνάκης λαχταράει να γίνει... καλλιτέχνης!

Ο μικρός ΚορνήλιοςΣιφουνάκης τρελαίνεται για τη ζωγραφική και βαριέται αφόρητα τις ιπτάμενες παραδόσεις επιστολών και πακέτων στη λίμνη και στα περίχωρα. Μάταια προσπαθεί να εξηγήσει αυτή την αγάπη στον πατέρα του. Δεν θέλει ούτε να το ακούσει. Ο γιος του καλλιτέχνης; Φρίκη! Αυτοί είναι όλοι τους τεμπέληδες και χαραμοφάηδες, σαν τον Τζώνη τζίτζικα!

Όταν όμως χάρις στην καλλιτεχνική φύση του Κορνήλιου σώζεται η ζωή και των δυο τους, ο πατέρας δεν μπορεί παρά να αναθεωρήσει. Τελικά ίσως οι ζωγράφοι και οι μουσικοί να μην είναι παράσιτα της εντομοκοινωνίας και ένα λιβελουλάκι να πραγματοποιήσει το όνειρό του!

Ένα ιδιαίτερο παραμύθι για την αποδοχή της διαφορετικότητας και της ανάγκης για το καινούριο, που αναδεικνύει την αξία της τέχνης και της αισθητικής μαζί με το αξιοθαύμαστο πάθος των γνήσιων ταλέντων.
Τίτλος βιβλίου:Ο ταχυδρόμος δεν είναι για φάγωμα
Εκδότης:Παπαδόπουλος Στέφανος
Συντελεστές βιβλίου:Παπαδόπουλος, Στέφανος, 1968- (Συγγραφέας)
Δενεζάκη Λιάνα (Εικονογράφος)
ISBN:9789609373777
Στοιχεία έκδοσης:Δεκέμβριος 2015
Κατηγορίες:Παιδικά - Εφηβικά
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες