Η βλακική κοινωνία

Μια διαχρονικλά επιτυχημένη διαδικασία αποβλάκωσης της κοινωνίας
Εκδότης:
Πιρόγα
Έτος:
2015
ISBN:
9789609907569
Σελίδες:
152
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Η βλακική κοινωνία
Τιμή εκδότη:€10,00
Η τιμή μας: €9,00
στο καλάθι
Η βλακική κοινωνία
Ο συγγραφέας και καθηγητής Αντώνης Καμμάς δεν περιορίσθηκε στο μακρόχρονο πλούσιο και πολύτιμο συγγραφικό και διδακτικό του έργο αναφορικά με την ανατομία του ανθρώπινου σώματος.
Η πολυπραγμοσύνη του και οι ανησυχίες του τον οδήγησαν πέρα από την απλή παρατήρηση στην αναζήτηση των αιτιών των κοινωνικών φαινομένων και στη προσπάθεια ερμηνείας τους πέρα από τις στερεότυπες και κλασσικές, που έχουν παγιωθεί ως θέσφατο στη ζωή μας.

Με εντυπωσιακή γλαφυρότητα και εκπληκτική οξυδέρκεια επιχειρεί μέσα από μια αναλυτική "ανατομική" προσέγγιση να σκιαγραφήσει τους ανθρώπινους χαρακτήρες που συνιστούν τον κόσμο της βλακείας που μας περιβάλει.

Ο συγγραφέας δεν αρκείται μόνο σε περιγραφές και διαπιστώσεις. Η ιατρική του ιδιότητα τον οδηγεί σε μια αξιοζήλευτη τεκμηρίωση της ανα - παραγωγικής διαδικασίας, που ακολουθείται διαχρονικά με συνέπεια και με σκοπό τη διαιώνιση αυτού του ιδιαίτερου αλλά ωστόσο εν αφθονία είδους.

Τέλος το πιο σημαντικό είναι το συμπέρασμα, ότι άτομα και συμπεριφορές που λόγω της βλακείας και της φαιδρότητάς τους προκαλούν την αποστροφή, τον γέλωτα και την απαξίωση, δεν είναι απλά αθώες συνευρέσεις ή αναγκαστικές συναναστροφές στη καθημερινότητά μας, αλλά ότι αποτελούν δυστυχώς ένα τυποποιημένο και επικίνδυνο προϊόν που παράγεται και προσφέρεται προς κατάλληλη εκμετάλλευση και αξιοποίηση από ένα σύστημα που επιδιώκει τη χειραγώγηση και εμποδίζει την εξέλιξη της κοινωνίας.
Τίτλος βιβλίου:Η βλακική κοινωνία
Υπότιτλος βιβλίου:Μια διαχρονικλά επιτυχημένη διαδικασία αποβλάκωσης της κοινωνίας
Εκδότης:Πιρόγα
Συντελεστές βιβλίου:Καμμάς, Αντώνης (Συγγραφέας)
ISBN:9789609907569
Στοιχεία έκδοσης:Νοέμβριος 2015
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες