Πινόκιο

Εκδότης:
Εν πλω
Έτος:
2015
ISBN:
9789609550659
Σελίδες:
60
Εξώφυλλο:
Σκληρό
Πινόκιο
Τιμή εκδότη:€15,00
Η τιμή μας: €13,50
στο καλάθι
Πινόκιο
Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένα κομμάτι ξύλο.
Δεν ήταν κανένα ξύλο πολυτελείας. Ένα απλό κούτσουρο ήτανε...

Έτσι ξεκινά η πιο γοητευτική, κλασική περιπέτεια του κόσμου, η ιστορία του πιο διάσημου, μικρού και ανυπάκουου ψεύτη με την υπέροχη ζεστή καρδιά και το κοφτερό μυαλό.

Ο μαστρο-Τζεπέτο από αυτό το κούτσουρο φτιάχνει έναν ξύλινο κούκλο που κλαίει και γελάει σαν παιδί. Ο Πινόκιο, κατεργάρης και ανυπάκουος, το σκάει και βρίσκεται στο δρόμο που είναι γεμάτος πειρασμούς, κι εκεί -με όρεξη να μάθει τη ζωή και να χαρεί την ελευθερία του- θα περάσει σταυροδρόμια κι ανηφόρες.

Κι όλα αυτά έχοντας στο πλάι του τη φωνή της λογικής και της συνείδησης, ένα Γρύλλο. Κάθε του βήμα και ένα μάθημα ζωής. Το πάθημα, τελικά, γίνεται μάθημα. Θα ζήσει απίστευτες περιπέτειες, ώσπου στο τέλος με τη βοήθεια της Γαλάζιας Νεράιδας θα πραγματοποιηθεί η επιθυμία του και θα μεταμορφωθεί σε αληθινό αγόρι, έτοιμο να περάσει στον κόσμο της ενήλικης ζωής.

Στο βιβλίο αυτό τα παιδιά βλέπουν μια απίστευτα συμβολική και χιουμοριστική αναπαράσταση του κόσμου. Γιατί ο κόσμος που στρέφεται γύρω από τον Πινόκιο είναι συχνά αφιλόξενος. Σ’ αυτόν τον κόσμο θα συναντήσει πονηρούς και ύπουλους χαρακτήρες όπως τον Γάτο και την Αλεπού. Θα βρει έναν κόσμο αρνητικό αλλά και ένα κόσμο ιδανικό στο Νησί των Εργατικών Μελισσών. Σε αυτόν τον κόσμο θα μάθει πως ο αλτρουισμός και η αγάπη είναι που μας κάνουν καλύτερους.

Ο Πινόκιο με την ξύλινη μυτούλα που μεγαλώνει κάθε φορά που λέει κι ένα ψέμα παίρνει τα παιδιά μαζί του σε ένα ταξίδι-μάθημα από αυτά που δίνουν μόνο η ειλικρίνεια, ο αυθορμητισμός και η αθωότητα.

Στον ψηφιακό δίσκο που συνοδεύει την έκδοση οι μικροί μας φίλοι θα ακούσουν όλη την παράσταση που ανέβηκε τον Οκτώβριο του 2015 στο θέατρο "Ιλίσια" σε σκηνοθεσία Δημήτρη Αδάμη.
Τίτλος βιβλίου:Πινόκιο
Περιέχει:CD. Παίζουν και τραγουδούν: Δημήτρης Αγοράς, Αλέξης Βιδαλάκης, Δημήτρης Καπετανάκος, Δανάη Σδούγκου, Μαριλίζα Χρονέα, Γιάννης Φιλίππου. Ακορντεόν: Άννα Λάκη. Αφηγητής-μουσική επιμέλεια: Δημήτρης Αδάμης
Εκδότης:Εν πλω
Συντελεστές βιβλίου:Collodi, Carlo, 1826-1890 (Συγγραφέας)
Κουμαριάς, Νίκος (Εικονογράφος)
Αδάμης, Δημήτρης (Διασκευαστής)
ISBN:9789609550659
Στοιχεία έκδοσης:Νοέμβριος 2015
Κατηγορίες:Παιδικά - Εφηβικά > Μουσική - Θέατρο - Τραγούδια - Ανέκδοτα
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες