Εξουσιαστική μανία

Εκδότης:
Ars Nocturna
Έτος:
2008
ISBN:
9789608993723
Σελίδες:
334
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Εξουσιαστική μανία
Τιμή εκδότη:€20,29
Η τιμή μας: €18,26
Εξουσιαστική μανία
"Λαίδη Μόργκαν", είπε. Η φωνή του ήταν οξύτερη απ' όσο περίμενε, μελωμένη και παράξενα κενή προφοράς. Τα νύχια του χάιδεψαν το δέρμα του κρανίου της, στέλνοντας στρατιές από ανατριχίλες στο κορμί της. "Μου επιτρέπετε;"
Χωρίς να περιμένει την απάντησή της, κάθισε δίπλα της, ενώ η σκλάβα του γονάτιζε στα πόδια του. Το δέρμα της κοπέλας ήταν συνταρακτικά λευκό, ακόμα και μέσα σ' αυτό το υπερβολικά χλωμό πλήθος, και η γυαλιστερή επιδερμίδα του κρανίου της έδειχνε περισσότερο άτριχη παρά ξυρισμένη, σαν να είχε υποστεί χημική αποτρίχωση. Το ψηλό της μέτωπο ήταν χωρίς φρύδια και τους αγορίστικους γοφούς της αγκάλιαζε μια περίτεχνη δερμάτινη ζώνη αγνότητας, που την κρατούσε κλειστή μια βαριά ασημένια κλειδαριά.


Η αποτρόπαιη σεξουαλική δολοφονία μιας περίφημης χάκερ ωθεί τη συγγραφέα νουάρ μυθιστορημάτων, Κέιτλιν ΜακΚάλοου να εισχωρήσει στα ενδότερα ενός φημισμένου SM κλαμπ της Νέας Υόρκης και στα άδυτα μιας δυσπρόσιτης κοινότητας, αποτελούμενης από μια ελίτ των πλουσίων και διάσημων. Εκεί όπου το σεξ κι η βία συναντιούνται στις πιο παράδοξες μορφές τους, η εκκολαπτόμενη επικυρίαρχη ανακαλύπτει απροσδόκητα ένα άγνωστο κομμάτι του εαυτού της που την εξάπτει και την τρομάζει ταυτόχρονα. Παράλληλα ένας εφιαλτικός ιστός υφαίνεται γύρω της, με τη λογική και την ηθική της να υφίστανται συνεχείς προκλήσεις, αναγκάζοντάς τη να περάσει μια τρομαχτική οδύσσεια για να ανακαλύψει την αλήθεια για την ταυτότητα του δολοφόνου, αλλά και που κρύβεται μέσα της.

Με φόντο τη μεταμοντέρνα νοσηρότητα του Giger και τον εκκεντρικό βικτοριανό διάκοσμο των glamorous SM κλαμ της Νέας Υόρκης, ξετυλίγεται ένα εφιαλτικό αλλά συναρπαστικό γοτθικό θρίλερ, όπου τη μελαγχολία της σύγχρονης μητρόπολης και τις καταθλιπτικές μνήμες τραυματικής εφηβείας, διαδέχονται σκηνές ακραίου, σκοτεινού ερωτισμού και παράδοξων εμπειριών από τον παρακμιακό αλλά παράξενα σαγηνευτικό κόσμο του SM.
Νεο-νουάρ ατμόσφαιρα, αινιγματικοί χαρακτήρες, απελπισία και κυνισμός, διαταραχή και παράνοια, βίαιη ενηλικίωση, γοητεία της «διαστροφής» και μια παράτολμη κατάδυση στα άδυτα του ανθρώπινου ψυχισμού πέρα από το καλό και το κακό, σε ένα σκοτεινό παραμύθι χαμένης αθωότητας και μια σύγχρονη ιστορία κόλασης και καθαρτηρίου, με γραφή αιχμηρή και ρεαλιστική, γλώσσα σκληρή και αποκαλυπτική, εμποτισμένη με μια μοναδική ειλικρίνεια.
Το νεο-γκόθικ στην πιο μοντέρνα εκδοχή του σε ένα μοναδικά στυλοζαρισμένο μίγμα νουάρ και dark erotica.
Τίτλος βιβλίου:Εξουσιαστική μανία
Τίτλος πρωτότυπου:Control Freak
Εκδότης:Ars Nocturna
Συντελεστές βιβλίου:Faust, Christa (Συγγραφέας)
Γερογιάννης, Κώστας (Μεταφραστής)
ISBN:9789608993723
Στοιχεία έκδοσης:Μάιος 2008
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία > Μυθιστόρημα Φαντασίας
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες