Παράξενοι ελκυστές

Αστυνομικό μυθιστόρημα
Εκδότης:
Εκδόσεις Πατάκη
Έτος:
2008
ISBN:
9789601627533
Σελίδες:
439
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Παράξενοι ελκυστές
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Παράξενοι ελκυστές
Ο γνωστός ποινικολόγος Ανδρέας Αναγνώστου, έπειτα από αγωνιώδη αναζήτηση, βρίσκει το πτώμα του ανιψιού του στο κατάκλειστο από μέσα σπίτι του. Αυτοκτονία με εισπνοή υδροκυανίου.

Τη νύχτα μετά την κηδεία μια μυστηριώδης κοπέλα ψιθυρίζει στον Αναγνώστου πως ο ανιψιός του δεν είχε κανένα λόγο να αυτοκτονήσει. Γαντζώνεται απελπισμένα από τον ψίθυρο αυτόν και επιχειρεί να ανατρέψει το προφανές και βεβαιωμένο, να μετατρέψει την αυτοκτονία σε δολοφονία. Στον δρόμο του συναντά μύριες δυσκολίες αλλά και μεγάλους κινδύνους.

Από το αδιέξοδο τον βγάζει μια τυχαία γνωριμία με έναν αναχωρητή. Αυτός τον μυεί στη θεωρία του Χάους και στους Παράξενους Ελκυστές που, στην περίπτωση του μέσα μας χάους, της ψυχής μας, προκαθορίζουν την πορεία της ζωής μας. Και με αυτήν τη θεωρία δεν βρίσκει μόνο απάντηση στο πρόβλημά του, αλλά ερμηνεύει και αλλόκοτες συμπεριφορές ανθρώπων και κάνει οδυνηρό αλλά λυτρωτικό βύθισμα στον εαυτό του. Όμως η Εξουσία αγρυπνά. Πολτοποιεί, συγκαλύπτει και παρανομεί· φυσικά "για το καλό του λαού".
Τίτλος βιβλίου:Παράξενοι ελκυστές
Υπότιτλος βιβλίου:Αστυνομικό μυθιστόρημα
Εκδότης:Εκδόσεις Πατάκη
Συντελεστές βιβλίου:Παυλιώτης Αργύρης Γ. (Συγγραφέας)
ISBN:9789601627533
Σειρά εκδότη:Σύγχρονη Ελληνική Λογοτεχνία
Στοιχεία έκδοσης:Μάιος 2008
Ηλικίες:
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Αστυνομικό Μυθιστόρημα
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες