Το νερό στην αρχιτεκτονική του αστικού τοπίου

Εκδότης:
Ζήτη
Έτος:
2008
ISBN:
9789604560967
Σελίδες:
237
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Το νερό στην αρχιτεκτονική του αστικού τοπίου
Τιμή εκδότη:€31,80
Η τιμή μας: €28,62
στο καλάθι
Το νερό στην αρχιτεκτονική του αστικού τοπίου
Το βιβλίο αυτό έγινε στα πλαίσια της ερευνητικής πτυχιακής εργασίας που προβλέπεται από το πρόγραμμα σπουδών του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών της Πολυτεχνικής σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κατά το ακαδημαϊκό έτος 2006-2007.

Το θέμα μας κέντρισε από την αρχή το ενδιαφέρον καθώς διακρίναμε τη μεγάλη σημασία του νερού στην αρχιτεκτονική και ιδιαίτερα στην αρχιτεκτονική τοπίου. Στην επιλογή του θέματος και στην διεξαγωγή της έρευνας συνετέλεσε αρκετά η εμπειρία της συμμετοχής μας στο πρόγραμμα Erasmus στην πόλη της Φλωρεντίας, όπου βιώσαμε την αίσθηση ενός διαφορετικού αστικού υδάτινου τοπίου από αυτό της Θεσσαλονίκης.

Ελπίζουμε ότι η εργασία μας θα φανεί χρήσιμη σε άλλες φοιτητικές έρευνες είτε ως βιβλιογραφικό υλικό είτε ως έναυσμα για μελέτες, εργασίες και σκέψεις πάνω στη αρχιτεκτονική και το νερό. Χρήσιμη θεωρήσαμε την εισαγωγή πληθώρας εικονογραφικού υλικού για την καλύτερη κατανόηση του κειμένου. Σε κάθε εικόνα εμφανίζεται ο τίτλος της και η πηγή της: όταν πρόκειται για βιβλίο, το όνομα του συγγραφέα, όταν πρόκειται για περιοδικό, το όνομά και ο αριθμός του τεύχους, όταν πρόκειται για διαδίκτυο, η ηλεκτρονική διεύθυνση. Τα ονόματα των εκάστοτε μελετητών αναφέρονται στο κείμενο.
Τίτλος βιβλίου:Το νερό στην αρχιτεκτονική του αστικού τοπίου
Εκδότης:Ζήτη
Συντελεστές βιβλίου:Δουδούμη, Κατερίνα (Συγγραφέας)
Μουρατίδου, Γιώτα (Συγγραφέας)
Ανανιάδου - Τζημοπούλου, Μαρία (Επιμελητής)
ISBN:9789604560967
Στοιχεία έκδοσης:Ιούνιος 2008
Κατηγορίες:Επιστήμες > Θετικές > Αρχιτεκτονικη, Τοπογραφία, Χαρτογραφία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες