Το διατροφονήσι

Εκδότης:
MedNutrition
Έτος:
2014
ISBN:
9786188065734
Σελίδες:
56
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Το διατροφονήσι
Τιμή εκδότη:€11,94
Η τιμή μας: €10,75
Το διατροφονήσι
Μπορούν τρόφιμα όπως το κολοκυθάκι, το γάλα, το σουβλάκι και π σοκολάτα να συνυπάρχουν στη διατροφή μας; Μπορώ να μάθω στο παιδί μου να τρώει σωστά και ισορροπημένα, ακολουθώντας το πρότυπο της μεσογειακής διατροφής; Μπορώ να το βοηθήσω να κατανοήσει τη σπουδαιότητα των φρούτων, των λαχανικών, του κρέατος και των άλλων τροφίμων, διασκεδάζοντας;
Η σωστή και ισορροπημένη διατροφή είναι σημαντική από τη βρεφική και παιδική ηλικία. Οι βάσεις της σωστής διατροφής δίδονται στα παιδιά από τα πρώτα κιόλας στάδια της ζωής τους. Τα παιδιά αφουγκράζονται και αντιλαμβάνονται τα πάντα γύρω τους. Έτσι, οι σωστές διατροφικές συνήθειες δεν δίδονται μόνο από τους γονείς - υπάρχουν και τα εξωτερικά ερεθίσματα, που συμβάλλουν στη διαμόρφωση της διατροφικής τους συμπεριφοράς.
Στόχος αυτού του παραμυθιού είναι να αναπτύξει την κριτική σκέψη των παιδιών πάνω σε θέματα διατροφής. Μέσα από ένα κείμενο ευχάριστο, γεμάτο μηνύματα και ερεθίσματα, η παρέα του Διατροφονησιού θα δώσει στο παιδί κίνητρα για να ρωτήσει, να ψάξει, να ανακαλύψει, να προβληματιστεί και τελικά να αποκτήσει βασικές γνώσεις πάνω στο θέμα της διατροφής.
Παρέα με τον κύριο Κολοκυθάκη, την κυρία Ραπανάκη, την κυρία Πίτσα, τον κύριο Χοιρινάκη, τη δήμαρχο κυρία Διατροφή και τους άλλους κατοίκους του Διατροφονησιού, τα παιδιά θα δουν τη σωστή διατροφή με "άλλο μάτι".
Τίτλος βιβλίου:Το διατροφονήσι
Εκδότης:MedNutrition
Συντελεστές βιβλίου:Σελανικλή, Μαρία (Συγγραφέας)
Κυριανάκης, Θανάσης (Εικονογράφος)
ISBN:9786188065734
Στοιχεία έκδοσης:Οκτώβριος 2014
Κατηγορίες:Παιδικά - Εφηβικά
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες