Πανεθνικό - παλλαϊκό κίνημα

Βασικές ιδεολογικές και οργανωτικές αρχές ενός πατριωτικού πολιτικού κινήματος
Εκδότης:
Γόρδιος
Έτος:
2014
ISBN:
9789606826481
Σελίδες:
176
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Πανεθνικό - παλλαϊκό κίνημα
Τιμή εκδότη:€9,95
Η τιμή μας: €8,96
Πανεθνικό - παλλαϊκό κίνημα
Ο εθνομηδενισμός από δεξιά και αριστερά είναι η ισχυρή συστημική δύναμη υποταγής στα εξωθεσμικά κέντρα εντός και εκτός Ελλάδας και αιτία της ανθρωπιστικής κρίσης στην πατρίδα μας.
Ο πατριωτισμός απεναντίας είναι η μόνη αντισυστημική δύναμη εθνικής και κοινωνικής απελευθέρωσης.
Δεν είναι τα μνημόνια η αιτία της οικονομικής και γενικότερης κρίσης στην Ελλάδα, αλλά η αιτία είναι αυτό που είχε πει το 1806 ο ανώνυμος Έλλην της Ελληνικής Νομαρχίας σε ανύποπτο χρόνο, αλλά παντελώς επίκαιρο: «Το πρώτον θανατηφόρον σύμπτωμα, μιας ελευθέρας πολιτείας, όπου πλησιάζει εις το τέλος της, ήτοι εις τη δουλείαν, από την οποίαν δυσκόλως ημπορεί να ξαναβγή, είναι η διαφθορά των ηθών, αφού ο καιρός και η πολυτέλεια αδυνατήσουν την ενέργειαν των νόμων, τότε αρχίζει το μέγα κτίριον να τρέμη και η πολιτεία βαδίζει προς θάνατον».
Πέντε είναι τα σημεία αναστροφής της καταστροφικής πορείας: Πρώτον, η αναπτέρωση του φρονήματος του Έλληνα, μέσα από την καλλιέργεια της πατριωτικής παιδείας και αγωγής. Δεύτερον, μια επαρκής αποτρεπτική στρατιωτική δύναμη, τρίτον οι συμμαχίες, που εξασφαλίζουν τα εθνικά συμφέροντα, με βάση την αμοιβαιότητα και όχι την εξάρτηση και την υποταγή, τέταρτον η ανάσχεση της υπογεννητικότητας με την οικονομική και γενικότερη στήριξη της οικογένειας και τέλος η (αντιπαρασιτική, αντικαταναλωτική) παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας.
Σ’ αυτούς τους κρίσιμους τομείς πρέπει να γίνει κατά προτεραιότητα η οποιαδήποτε επένδυση. Προϋπόθεση όλων: Μια πατριωτική κυβέρνηση.
Τίτλος βιβλίου:Πανεθνικό - παλλαϊκό κίνημα
Υπότιτλος βιβλίου:Βασικές ιδεολογικές και οργανωτικές αρχές ενός πατριωτικού πολιτικού κινήματος
Εκδότης:Γόρδιος
Συντελεστές βιβλίου:Βασιλειάδης Δαμιανός Χ. (Συγγραφέας)
ISBN:9789606826481
Στοιχεία έκδοσης:Δεκέμβριος 2014
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Πολιτική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες