Οι τσιγαρούδισσες

Εκδότης:
Momentum
Έτος:
2015
ISBN:
9789609796651
Σελίδες:
284
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Οι τσιγαρούδισσες
Τιμή εκδότη:€13,25
Η τιμή μας: €11,93
στο καλάθι
Οι τσιγαρούδισσες
Μετά την τελευταία αποτυχημένη απόπειρα αυτοκτονίας της νεαρής Έλενας, η δυναμική μητέρα της, τη στέλνει στη γιαγιά της στο Γαλαξίδι. Εκεί οι τέσσερεις "νεράιδες τσιγαρούδισσες" αναλαμβάνουν να μυήσουν το νεαρό κορίτσι στα αληθινά μυστικά της ζωής και στις απολαύσεις της καθημερινότητας τού "νεραιδοχωριού" τους.

Αυτά τα τέσσερα θηλυκά αχώριστα από την εφηβική τους ηλικία, με ένα τσιγάρο στο χέρι, δρουν εφαρμόζοντας ένα "sui generis" δίκαιο που ισορροπεί στην κόψη του ξυραφιού με την ανθρώπινη δικαιοσύνη. Γίνονται σκληροί τιμωροί σε όποιον τολμά να αμφισβητήσει τις αξίες της ζωής και αρωγοί για όποιον ζηταέι να κοινωνήσει μαζί τους ένα από τα μαγικά φίλτρα που περιέχουν τα λικεράκια της Λένης, της Γιαννιώς και της Αθηνάς στο κομμωτήριο της Χαρούλας.

Με ένα αφοπλιστικό χαμόγελο στα χείλη τους, εφαρμόζουν τους νόμους εκείνους που δεν μπορεί να βαστάξει ο "τυφλός" νομοθέτης. Μαζί στις χαρές και στις δυσκολίες, η υπέροχη γυναικοπαρέα θα αποδείξει στην Έλενα αλλά και σε πολλές ακόμα γυναίκες, ότι ο κόσμος μπορεί να είναι όμορφος, όπως ακριβώς τραγουδά ο Λούις Άρμστρονγκ: What a wonderful wold...
Τίτλος βιβλίου:Οι τσιγαρούδισσες
Εκδότης:Momentum
Συντελεστές βιβλίου:Στεργίου - Βασιλάτου, Στέλλα (Συγγραφέας)
ISBN:9789609796651
Στοιχεία έκδοσης:Ιούλιος 2015
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Σύγχρονη Ελληνική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες