Γονείς: Μια διαρκής πρόκληση

Εκδότης:
Εκδόσεις Πατάκη
Έτος:
2015
ISBN:
9789601658421
Σελίδες:
295
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Γονείς: Μια διαρκής πρόκληση
Τιμή εκδότη:€12,50
Η τιμή μας: €11,25
στο καλάθι
Γονείς: Μια διαρκής πρόκληση
Το να φέρει κανείς ένα παιδί στον κόσμο είναι κάτι σχετικά απλό. Το μεγάλωμα του παιδιού, όμως, δεν είναι πάντα εύκολο. Αν το παιδί που ήταν ο βασιλιάς του σπιτιού ζηλεύει πολύ το νέο του αδερφάκι, αν ξαφνικά το παιδί μένει σε πολλά μαθήματα, αν χωρίζουν οι γονείς, αν η μαμά έχει καινούριο σύντροφο, αν ένα τετράχρονο ξαναρχίσει να βρέχει το κρεβάτι του τη νύχτα, αν ένα παιδί φαίνεται λυπημένο χωρίς λόγο... Τι συμβαίνει στο παιδί μου; Πώς μπορώ να το βοηθήσω; Το κάνω καλά;
Το βιβλίο αυτό συμπυκνώνει την τριακονταετή πείρα του ψυχαναλυτή παιδιών Joseph Knobel Freud, που ξέρει πώς να βοηθάει γονείς και παιδιά να ξεπερνούν τα προβλήματά τους. Είναι κάτι πολύ περισσότερο από οδηγός με συμβουλές για τις διάφορες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι γονείς. Είναι, επίσης, μια πρόσκληση για να στοχαστεί κανείς σχετικά με τον ρόλο του γονιού, ένα λειτούργημα που δεν είναι εύκολο αλλά είναι κεφαλαιώδους σημασίας για την κοινωνία μας.
"Η ζωή είναι μια πορεία από την πλήρη εξάρτηση στην πλήρη ανεξαρτησία. Και, για να επιτευχθεί, είναι ουσιαστικός ο ρόλος που παίζουν ο μπαμπάς και η μαμά".
Τίτλος βιβλίου:Γονείς: Μια διαρκής πρόκληση
Τίτλος πρωτότυπου:El reto de ser padres
Εκδότης:Εκδόσεις Πατάκη
Συντελεστές βιβλίου:Knobel Freud, Joseph (Συγγραφέας)
Rodríguez, José Andrés (Συγγραφέας)
Δημητρούκα Αγαθή (Μεταφραστής)
ISBN:9789601658421
Σειρά εκδότη:Πρακτικοί Οδηγοί
Στοιχεία έκδοσης:Μάιος 2015
Κατηγορίες:Ψυχολογία > Πρακτική Ψυχολογία > Γονείς και Παιδιά
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες