Αγάπη τώρα

Τα 7 μυστικά για τη σχέση που ονειρεύεσαι
Εκδότης:
Better Life
Έτος:
2015
ISBN:
9789609366274
Σελίδες:
158
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Αγάπη τώρα
Τιμή εκδότη:€10,95
Η τιμή μας: €9,86
στο καλάθι
Αγάπη τώρα
Το "Αγάπη τώρα" είναι το πρώτο ελληνικό υποστηρικτικό εγχειρίδιο για να βρούμε και να ζήσουμε την Αληθινή Αγάπη. Φαντάζει ρομαντικό; Μπορεί. Αλλά εδώ ακριβώς έγκειται η ιδιαιτερότητα του βιβλίου, καθώς η συγγραφέας, Τζιλ Δούκα, MBA, PCC, ομιλήτρια διεθνούς φήμης, και ο συν-συγγραφέας Νικόλας Ουρανός, ιδρυτής της Ακαδημίας Σχέσεων www.acadimiasxeseon.gr , πέρασαν από... σαράντα κύματα ώσπου να βρουν ο ένας τον άλλο.

Η ιστορία έχει ως εξής: έχοντας περάσει από πολύ πόνο και αποτυχημένες σχέσεις, έβαλαν στόχο να κάνουν ό,τι περνούσε από το χέρι τους προκειμένου να ζήσουν την Αληθινή Αγάπη. Εκπαιδεύτηκαν, συγχώρεσαν, έκαναν χώρο στο... σπίτι τους, εξερεύνησαν τη σεξουαλικότητά τους, έμαθαν να φλερτάρουν από την αρχή και πειθάρχησαν ώσπου να συναντηθούν. Και τελικά πέτυχαν τον στόχο τους.
Έπειτα από πάμπολλες ερωτήσεις που αφορούσαν το πώς μπόρεσαν να βρουν ο ένας τον άλλο και να ζουν την Αληθινή Αγάπη, η Τζιλ Δούκα και ο Νικόλας Ουρανός αποφάσισαν να γράψουν το "Αγάπη τώρα: Τα 7 μυστικά για τη σχέση που ονειρεύεσαι", όπου περιγράφουν τα βήματα που ακολούθησαν για να βρουν πρώτα τον ίδιο τους τον εαυτό και μετά ο ένας τον άλλο.

Το βιβλίο απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες που θέλουν να δημιουργήσουν μια σχέση χωρίς ημερομηνία λήξης. Στο βιβλίο οι αναγνώστες μέσα από ειδικές πρακτικές εφαρμογές μαθαίνουν πώς να θέτουν όρια στις σχέσεις τους, πώς να διαχειρίζονται τα λάθη τους, πότε βάζουμε το σεξ στη σχέση, τρόπους για να βελτιώσουν την εμφάνισή τους και να τονώσουν την αυτοπεποίθησή τους.
Το βιβλίο αποτελεί το Α και το Ω μιας διαδικασίας αυτοπροσέγγισης και ετεροπροσέγγισης, ώστε να προετοιμαστούμε κατάλληλα για να βρούμε τον άνθρωπό μας και να έλξουμε μια υγιή σχέση.
Μέσα από το διαδραστικό site www.agapitora.gr οι αναγνώστες μπορούν να λαμβάνουν επιπλέον υλικό και ασκήσεις και να ανταλλάσσουν τις εμπειρίες τους.
Τίτλος βιβλίου:Αγάπη τώρα
Υπότιτλος βιβλίου:Τα 7 μυστικά για τη σχέση που ονειρεύεσαι
Εκδότης:Better Life
Συντελεστές βιβλίου:Δούκα, Τζιλ (Συγγραφέας)
Ουρανός, Νικόλας (Συγγραφέας)
ISBN:9789609366274
Στοιχεία έκδοσης:Μάρτιος 2015
Κατηγορίες:Ψυχολογία > Πρακτική Ψυχολογία > Διαπροσωπικές Σχέσεις
Ψυχολογία > Πρακτική Ψυχολογία > Συμβουλευτική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες