Η ποντικοπαγίδα

Εκδότης:
Αιγόκερως
Έτος:
2013
ISBN:
9789603224693
Σελίδες:
96
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Η ποντικοπαγίδα
Τιμή εκδότη:€8,48
Η τιμή μας: €7,63
στο καλάθι
Η ποντικοπαγίδα
Οκτώ άνθρωποι -πέντε άνδρες και τρεις γυναίκες- συγκεντρώνονται σε μια εξοχική πανσιόν, στο 'Monskwell Manor', που το διευθύνει ένα νεαρό ζευγάρι, η Μόλλυ και ο Τζάιλς Ράλστον.
Λίγες μέρες ψυχικής ηρεμίας και ξεγνοιασιάς τους περιμένουν... Τουλάχιστον, έτσι πιστεύουν όλοι. Γρήγορα, όμως, θα διαπιστώσουν πως ανάμεσά τους έχει παρεισφρήσει κι ένας στυγερός δολοφόνος, που έχει ήδη σκοτώσει κάποιον στο Λονδίνο. Η κυρία Λάιον ήταν το πρώτο του θύμα.
Και τώρα, αυτή κιόλας τη στιγμή, ο άνθρωπος αυτός, αργά και μεθοδικά, προετοιμάζει ένα δεύτερο... Ίσως και έναν τρίτο φόνο, με την απαράμιλλη ικανότητα του ανθρώπου που η ξεχωριστή ευφυΐα του κατευθύνεται από μια νοσηρή τάση εκδίκησης.
Το χιόνι, που πέφτει ακατάπαυστα ολόγυρα απ` την πανσιόν, δημιουργεί γύρω απ` τα εγκλωβισμένα πρόσωπα έναν αδιαπέραστο κλοιό, που ευνοεί θαυμάσια τα σκοτεινά του σχέδια. Κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει. Ο αστυνόμος Τρότερ θα δοκιμάσει ένα σωρό έξυπνα τεχνάσματα προκειμένου να παγιδεύσει τον δολοφόνο, μα ο σατανικός αυτός άνθρωπος ξέρει να ξεγλιστρά... Το μακάβριο μοτίβο, τα 'Τρία τυφλά ποντικάκια', θα συνοδεύει αδιάκοπα, σαν εφιαλτική υπόκρουση, το σκηνικό του τρόμου! Που θα σταματήσει το κακό και ποιο είναι το χέρι που σκορπίζει τον θάνατο; Ποιο απ' όλα τα πρόσωπα δεν είναι αυτό που διατείνεται, αλλά η σκοτεινή αφετηρία του κακού;
Τίτλος βιβλίου:Η ποντικοπαγίδα
Τίτλος πρωτότυπου:The Mousetrap
Εκδότης:Αιγόκερως
Συντελεστές βιβλίου:Christie, Agatha, 1890-1976 (Συγγραφέας)
Γαλέος, Αντώνης (Μεταφραστής)
ISBN:9789603224693
Σειρά εκδότη:Θέατρο: Παραστάσεις
Στοιχεία έκδοσης:Δεκέμβριος 2013
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία > Θέατρο
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες