Τα ευαγγέλια της κολάσεως

Εκδότης:
Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Έτος:
2015
ISBN:
9789605070854
Σελίδες:
416
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Τα ευαγγέλια της κολάσεως
Τιμή εκδότη:€7,70
Η τιμή μας: €6,93
στο καλάθι
Τα ευαγγέλια της κολάσεως
Οι τελευταίοι μάγοι της Γης ζουν μέσα στο φόβο. Ο δαίμονας Πίνχεντ, ιερέας του Τάγματος των Κοινοβιτών στην Κόλαση, τους εντοπίζει και τους σκοτώνει, αφού αποσπάσει πρώτα τις γνώσεις και τα μυστικά τους. Ο στόχος του είναι νΆ αποκτήσει όσο περισσότερες δυνάμεις μπορεί, για να γίνει κύριος της Κόλασης.

Ο ιδιωτικός ντετέκτιβ Χάρι Ντ Αμούρ εκπληρώνει τις τελευταίες επιθυμίες των νεκρών, οι οποίοι επικοινωνούν με τη συνεργάτιδά του, το τυφλό μέντιουμ Νόρμα Πέιν. Καθώς ερευνά μια από τις υποθέσεις του, ο Χάρι ανοίγει άθελά του μια πύλη μεταξύ Γης και Κόλασης, και η πιο άγρια μάχη ανάμεσα στο Καλό και στο Κακό που γνώρισε ποτέ αυτός ο κόσμος ξεκινά. Ο Πίνχεντ χρειάζεται έναν αυτόπτη μάρτυρα που θα καταγράψει την ιστορία του σαν ευαγγέλιο. Και ο Χάρι αντιλαμβάνεται πως για να σώσει τη Νόρμα -και την ψυχή του- θα πρέπει να περάσει από την Κόλαση. Κυριολεκτικά....
Μετά από πολλά χρόνια αναμονής, ο Κλάιβ Μπάρκερ παρουσιάζει τον διάσημο από την κινηματογραφική ταινία Χελρέιζερ -και εμβληματικό χαρακτήρα της ποπ κουλτούρας του τρόμου- Πίνχεντ, σε ένα έξοχο, επικό, πολυσύνθετο μυθιστόρημα γεμάτο φαντασία, αίμα και ανείπωτα ανατριχιαστικούς εφιάλτες.
Τίτλος βιβλίου:Τα ευαγγέλια της κολάσεως
Εκδότης:Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Συντελεστές βιβλίου:Barker, Clive (Συγγραφέας)
Αρβανίτη, Γωγώ (Μεταφραστής)
ISBN:9789605070854
Στοιχεία έκδοσης:Μάιος 2015
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες