Αναβίωση

Εκδότης:
Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Έτος:
2021
ISBN:
9789605070830
Σελίδες:
480
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Αναβίωση
Τιμή εκδότη:€13,30
Η τιμή μας: €12,00
στο καλάθι
Αναβίωση
Σε μια μικρή πόλη της Νέας Αγγλίας, στις αρχές της δεκαετίας του '60, μια σκιά πέφτει πάνω σ' ένα μικρό αγόρι που παίζει με τα στρατιωτάκια του. Ο Τζέιμι Μόρτον σηκώνει το κεφάλι και αντικρίζει έναν εντυπωσιακό άντρα, τον καινούριο εφημέριο. Μαζί με την όμορφη γυναίκα του, ο χαρισματικός αιδεσιμότατος Τσαρλς Τζέικομπς θα γίνει αντικείμενο λατρείας από τους ενορίτες του. Μέχρι τη στιγμή που θα χτυπήσει η τραγωδία...

Πολλά χρόνια αργότερα, όταν ξανασυναντά τον Τζέικομπς, ο Τζέιμι είναι πια ένας περιπλανώμενος κιθαρίστας, εθισμένος στην ηρωίνη, ρέστος και απελπισμένος στα τριάντα πέντε του. Αλλά κι ο Τζέικομπς δεν είναι πια ο ίδιος άνθρωπος. Το παλιό τους δέσιμο μετατρέπεται σε μια συμφωνία πιο τρομερή κι απ' ό,τι μπορεί να μηχανευτεί ο ίδιος ο διάβολος -και ο Τζέιμι ανακαλύπτει πως η λέξη "αναβίωση" μπορεί να έχει πολλαπλά νοήματα.

Ένα πλούσιο, βαθιά τρομακτικό μυθιστόρημα, με το φρικιαστικότερο ίσως τέλος που έγραψε ποτέ ο Κινγκ, για τον εθισμό, τη θρησκεία, τη μουσική και το τι μπορεί να μας περιμένει στην απέναντι όχθη. Ένα αριστούργημα, στη μεγάλη παράδοση της αμερικανικής λογοτεχνίας του Χόθορν, του Πόε και του Μέλβιλ.
Τίτλος βιβλίου:Αναβίωση
Τίτλος πρωτότυπου:Revival
Εκδότης:Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Συντελεστές βιβλίου:King, Stephen (Συγγραφέας)
Τσιρώνη Έφη (Μεταφραστής)
ISBN:9789605070830
Σειρά εκδότη:Bell Best Seller
Στοιχεία έκδοσης:Μάρτιος 2021, 2η έκδοση
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία > Αστυνομικό Μυθιστόρημα
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες