Ερημία παθών

Εκδότης:
Εκδόσεις Βακχικόν
Έτος:
2015
ISBN:
9786185144203
Σελίδες:
78
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Ερημία παθών
Τιμή εκδότη:€7,46
Η τιμή μας: €6,71
στο καλάθι
Ερημία παθών
Η Ερημία Παθών αποτελεί το δεύτερο μέρος μιας τριλογίας αφιερωμένης στην ανθρώπινη ύπαρξη. Η γέννησή της χρωματίζεται στην Εβέννινη Δίνητων ονείρων, εκεί όπου ορίζεται η επιλογή, εκεί μαθαίνει να αποκτά συνείδηση κι έπειτα αφήνεται να πορευτεί στην έρημο ενός καθρέφτη από πάθη που μόνο αλήθειες ψιθυρίζει, προτού να την σφραγίσει εκείνη του θανάτου με μια μονάχα ναρκοφόρα λέξη: Somnifer.
Η παρούσα συλλογή, αποτελεί ύμνο στην ερημία κάθε ψυχής που συνειδητοποιεί το βάθος της μοναχικότητας που την ορίζει, μέσα από μια υπεύθυνη, έντιμη και καθαρή ματιά στο μέσα της, ερχόμενη αντιμέτωπη με τα πάθη που τρέφει και ξορκίζει. Που απολαμβάνει κι αποστρέφεται.
Μέσα λοιπόν από μια βύθιση που κρύβει αντικατοπτρισμούς αντιφατικών εαυτών, το ταξίδι στην απομόνωση γεννά, οραματίζεται, διεκδικεί, λαχταρά, περιφρονεί, φανερώνει και κρύβει τα μυστικά που φέρουν οι πολλαπλές πτυχές του, δίχως να παραβλέπεται ο παράγοντας της τύχης. Πέρα από εκεί κάτι άλλο, διαφορετικό έρχεται... Κάτι φέρει τον χτύπο του επικείμενου τέλους. Ένας ύπνος λυτρωτικός φέρει οράματα, καθοδηγώντας τα βήματα του ονείρου στα σύνορα που διαχωρίζουν καθετί ανθρώπινο και θείο.
Ύβρις η γέννησις. Τίσις τα βήματα. Τα σαλεμένα είδωλα ξυπνούν ενοχικά και η Νέμεσις συνεχίζει να απλώνει το κάλυμμα της συμφοράς υπογράφοντας πάντα το ίδιο όνομα: Άτη.
Τίτλος βιβλίου:Ερημία παθών
Εκδότης:Εκδόσεις Βακχικόν
Συντελεστές βιβλίου:Σολέρτη, Άτη (Συγγραφέας)
Πουλάκος Νέστορας (Υπεύθυνος Σειράς)
ISBN:9786185144203
Σειρά εκδότη:Βακχικόν Ποίηση
Στοιχεία έκδοσης:Μάρτιος 2015
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Ποίηση
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες