Κάτω από το ουράνιο τόξο

Εκδότης:
Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Έτος:
2015
ISBN:
9789605070809
Σελίδες:
506
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Κάτω από το ουράνιο τόξο
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Κάτω από το ουράνιο τόξο
Η Έμιλι Στόουν και ο σύζυγός της Άιζακ φτάνουν από τη Νέα Αγγλία στη Χονολουλού της Χαβάης για να διαδώσουν ως ιεροκήρυκες το Λόγο του Κυρίου. Η όμορφη και ευγενική Έμιλι πολύ σύντομα κατακλύζεται από έντονα συναισθήματα νοσταλγίας για την πατρίδα της, όμως είναι αποφασισμένη να διαδώσει την πίστη της... και να αγνοήσει την έλξη που νιώθει για τον εντυπωσιακό πλοίαρχο Μακένζι Φάροου.
Πάνω που η Έμιλι αρχίζει ν΄ αναπτύσσει ισχυρούς δεσμούς με τη μεγάλη ιέρεια της Χαβάης Πούα και την κόρη της Μαχίνα, μια απρόσμενη τραγωδία απειλεί να την αναγκάσει να φύγει από το νησί. Σε κατάσταση σύγχυσης, η Έμιλι παίρνει μια απόφαση που θα μπορούσε να καταστρέψει όλα όσα γνωρίζει και αγαπάει -και μαζί τη δική της ψυχική υγεία.
Τριάντα χρόνια αργότερα, φτάνει στη Χαβάη μια μοναχή-νοσοκόμα, η αδελφή Θηρεσία, η οποία γνωρίζεται με τον γοητευτικό γιο του πλοίαρχου Φάροου, έναν ισχυρό άνδρα που διαδραματίζει καίριο ρόλο στη συμμαχία της Χαβάης με την Αμερική. Η Θηρεσία ανακαλύπτει πως μια σκοτεινή κατάρα βασανίζει την οικογένειά του και τους κατοίκους του νησιού. Μια κατάρα την οποία για να λύσει θα χρειαστεί οπωσδήποτε τη βοήθεια της Έμιλι και της Μαχίνα...
Τίτλος βιβλίου:Κάτω από το ουράνιο τόξο
Τίτλος πρωτότυπου:Rainbows on the Moon
Εκδότης:Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Συντελεστές βιβλίου:Wood, Barbara (Συγγραφέας)
Κωνσταντέα, Μαρία (Μεταφραστής)
ISBN:9789605070809
Σειρά εκδότη:Bell Best Seller
Στοιχεία έκδοσης:Μάρτιος 2015
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες