Μελέτη του προσώπου

Ινδικές πρακτικές φυσιογνωμικής ανάλυσης
Εκδότης:
Πύρινος Κόσμος
Έτος:
2015
ISBN:
9789604303724
Σελίδες:
176
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Μελέτη του προσώπου
Τιμή εκδότη:€22,00
Η τιμή μας: €19,80
στο καλάθι
Μελέτη του προσώπου
Η Φυσιογνωμική Ανάλυση έχει τεράστια φήμη διεθνώς γιατί αποκαλύπτει τις πολύτιμες γνώσεις των πανάρχαιων πνευματικών παραδόσεων της Ελλάδας, της Ινδίας, αλλά και της Κίνας. Στον σημερινό κόσμο διδάσκονται αναλλοίωτες οι πιο πολλές αυθεντικές διδαχές της Μελέτης του Προσώπου της Βεδικής ινδικής σοφίας. Δυστυχώς αρκετές τεχνικές του φιλοσοφικού διαβάσματος των ανθρώπινων χαρακτηριστικών δεν διασώθηκαν και έτσι παραμένουν άγνωστες παρά τις συνεχείς έρευνες της σύγχρονης προσωπολογίας.
Σίγουρα είναι απαραίτητη η παρατήρηση όλων των λεπτομερειών του κάθε ανθρώπινου προσώπου μέχρι να βγουν κάποια ολοκληρωμένα φυσιογνωμικά συμπεράσματα. Μόνο αν πραγματοποιηθεί σωστά η αναγνώριση των ενδεικτικών σημαδιών μιας ανθρώπινης μορφής μπορεί να αξιολογηθεί η διακριτική διείσδυση στην προσωπικότητά της. Το άτομο που μελετάει ένα πρόσωπο πρέπει να λάβει σοβαρά υπόψη του το μακιγιάζ, τους παλιούς τραυματισμούς (π.χ. τις ουλές, τις κακώσεις κ.λπ.), τις πλαστικές εγχειρήσεις, την κόμμωση των μαλλιών, το μουστάκι, το μούσι, την απόσταση που έχουν τα μάτια μεταξύ τους, τον λεπτομερή σχηματισμό των άκρων (χεριών, ποδιών), την γενικότερη σωματική διάπλαση, τις γραμμές του μετώπου κ.λπ.
Το βιβλίο αυτό έχει σαν βασικό σκοπό την αποτελεσματική διάδοση των πρακτικών εφαρμογών του Face Reading στο ελληνικό αναγνωστικό κοινό με συντομότατο τρόπο.
Τίτλος βιβλίου:Μελέτη του προσώπου
Υπότιτλος βιβλίου:Ινδικές πρακτικές φυσιογνωμικής ανάλυσης
Εκδότης:Πύρινος Κόσμος
ISBN:9789604303724
Στοιχεία έκδοσης:Φεβρουάριος 2015
Κατηγορίες:Γενικά Βιβλία > Εσωτερισμός - Αποκρυφισμός - Μεταφυσική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες