Κήποι και βεράντες

Μέσα σε λίγο χρόνο και με απλές κινήσεις μεταμορφώστε την αυλή ή το μπαλκόνι σας!
Εκδότης:
Modern Times
Έτος:
2008
ISBN:
9789606910258
Σελίδες:
189
Εξώφυλλο:
Σκληρό
Κήποι και βεράντες
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Κήποι και βεράντες
Ο σύγχρονος τρόπος ζωής είναι μάλλον δύσκολος για τους λάτρεις της κηπουρικής και η διατήρηση ενός κήπου πραγματική πολυτέλεια.
Με τη βοήθεια αυτού του βιβλίου, φτάνει να διαθέσετε ελάχστο χρόνο και θα ανακαλύψετε μερικά μυστικά για το πώς να μεταμορφώσετε τον κήπο, το μπαλκόνι ή την αυλή σας, αλλά και έξυπνες διακοσμητικές ιδέες που απαιτούν λίγες κινήσεις κι ακόμη λιγότερο από τον πολύτιμο χρόνο σας.

Οι "Κήποι & βεράντες" είναι ένα χρήσιμο και πρωτότυπο βιβλίο, γεμάτο με πρακτικές και ευφάνταστες ιδέες για τον κήπο, που μπορούν να υλοποιηθούν μέσα σε λίγο χρόνο. Η πρώτη ενότητα, «Απλές ιδέες», περιλαμβάνει εύκολες αλλά όμορφες προτάσεις -για παράδειγμα, πώς να διακοσμήσετε το τραπέζι σας-, τις οποίες μπορείτε να πραγματοποιήσετε με ελάχιστη προσπάθεια. Η επόμενη ενότητα, «Στην πράξη», δίνει λύσεις και σαφείς οδηγίες για τη συντήρηση ενός όμορφου κήπου. Η τελευταία ενότητα, «Μικρές κατασκευές», προτείνει έξυπνους τρόπους για να μεταμορφώσετε δυσλειτουργικούς χώρους. Παράλληλα, οι λεπτομερείς οδηγίες σε συνδυασμό με το πλούσιο φωτογραφικό υλικό διευκολύνουν τον αναγνώστη, ενώ ταυτόχρονα του προσφέρουν έμπνευση και διάθεση για δημιουργία.
Τίτλος βιβλίου:Κήποι και βεράντες
Υπότιτλος βιβλίου:Μέσα σε λίγο χρόνο και με απλές κινήσεις μεταμορφώστε την αυλή ή το μπαλκόνι σας!
Τίτλος πρωτότυπου:An Hour in the Garden
Εκδότης:Modern Times
Συντελεστές βιβλίου:Kirton, Meredith (Συγγραφέας)
Ανδριτσόπουλος, Ταξιάρχης (Μεταφραστής)
ISBN:9789606910258
Στοιχεία έκδοσης:Μάιος 2008
Κατηγορίες:Επιστήμες > Θετικές > Γεωπονία, Βοτανικές Επιστήμες, Ζωολογία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες