Για να μην ξαναπείς ποτέ... Μαμά πεινάω!

Εύκολες συνταγές για τα πρώτα βήματα στην κουζίνα
Εκδότης:
Εκδόσεις Πατάκη
Έτος:
2014
ISBN:
9789601651859
Σελίδες:
224
Για να μην ξαναπείς ποτέ... Μαμά πεινάω!
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Για να μην ξαναπείς ποτέ... Μαμά πεινάω!
Είτε ζεις στην Αθήνα, την Πάτρα, τη Θεσσαλονίκη, είτε ζεις σε κάποια "αφιλόξενη" μα πολλά υποσχόμενη πόλη του εξωτερικού, ένα είναι σίγουρο διαβάζοντας αυτό το βιβλίο. Δε θα ξαναπείς ποτέ "Μαμά, πεινάω". Βέβαια, ακόμη κι αν έχεις αποφοιτήσει εδώ και χρόνια, αλλά νιώθεις ότι είσαι φοιτητής, αυτό το βιβλίο θα γίνει το νούμερο ένα εργαλείο στην κουζίνα σου.. Οι συνταγές του βιβλίου που κρατάς στα χέρια σου είναι οι αγαπημένες μου, και είμαι σίγουρος πως θα γίνουν και οι δικές σου αγαπημένες! Είναι νόστιμες, εύκολες και αυτό που λέμε "μαμαδίστικες". Αν προσθέσεις και πολλή αγάπη, δε θα πιστεύεις το τι μπορείς να καταφέρεις και οι φίλοι σου θα εκπλαγούν με τις δυνατότητές σου. Κάψε το κρέας, λάσπωσε το ρύζι, κάνε λύσσα το φαγητό. Μόνο τότε θα μάθεις να μαγειρεύεις! Κάθε φορά θα γίνεσαι καλύτερος μάγειρας, να το θυμάσαι. Τάσος Αντωνίου

Ενενήντα µία συνταγές, ιδανικές για τα πρώτα βήµατα στη δική σου κουζίνα, λαχταριστές, γρήγορες και οικονοµικές. Από πρωτότυπα σάντουιτς µέχρι το αγαπηµένο παστίτσιο της µαµάς σε fast forward, κάθε συνταγή του βιβλίου είναι επιλεγµένη για αρχάριους µάγειρες που αγαπάνε το καλό φαγητό. Κι επειδή κρατάς στα χέρια σου το πιο high tech βιβλίο µαγειρικής, κατέβασε τη δωρεάν εφαρμογή του Μαμά Πεινάω στο smartphone σου, σκάναρε το QR code που θα βρεις σε κάθε συνταγή και αυτόµατα η λίστα του σουπερµάρκετ βρίσκεται στο κινητό σου! Επιπλέον, οι συµβουλές σε κάθε στάδιο και περίπτωση θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπο και... χορτάτο στα πιο ανέµελα χρόνια της ζωής σου.
Για να µην ξαναφωνάξεις από µακριά... "Μαµά, πεινάω"!


Το βιβλίο έλαβε το βραβείο καλύτερου ελληνικού βιβλίου μαγειρικής στην κατηγορία "Best Easy Recipes Cookbook" στα Gourmand World Cookbook Awards 2014.
Τίτλος βιβλίου:Για να μην ξαναπείς ποτέ... Μαμά πεινάω!
Υπότιτλος βιβλίου:Εύκολες συνταγές για τα πρώτα βήματα στην κουζίνα
Εκδότης:Εκδόσεις Πατάκη
Συντελεστές βιβλίου:Αντωνίου Τάσος (Συγγραφέας)
ISBN:9789601651859
Στοιχεία έκδοσης:Μάιος 2014
Σημείωση:Προλογίζουν οι: Βαγγέλης Δρίσκας Chef- culinary expert, Ελένη Ψυχούλη Δημοσιογράφος γεύσης , Κωνσταντίνος Λαζαράκης, Master of Wine, Julien Pham, Συνιδρυτής και αρχισυντάκτης του περιοδικού Fricote, Paris, Eric Coisel Chef του εστιατορίου Maison Prunier, Paris.
Κατηγορίες:Μαγειρική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες