Εμείς

Εκδότης:
Μίνωας
Έτος:
2015
ISBN:
9786180203868
Σελίδες:
587
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Εμείς
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Εμείς
Ο Ντάγκλας Πίτερσεν κατανοεί την ανάγκη της γυναίκας του να "ανακαλύψει ξανά τον εαυτό της", τώρα που ο γιος τους φεύγει από το σπίτι για σπουδές. Απλώς νόμιζε ότι αυτό ήταν κάτι που θα έκαναν μαζί.

Έτσι, όταν εκείνη του ανακοινώνει ότι τον εγκαταλείπει, ο Ντάγκλας αποφασίζει να μετατρέψει τις τελευταίες οικογενειακές διακοπές που θα περάσουν μαζί σε ένα ταξίδι ζωής. Ένα ταξίδι στο οποίο θα προσπαθήσει να ξανακερδίσει τη γυναίκα του και να την κάνει να τον ερωτευτεί από την αρχή.

Σε μια διαδρομή από το Λονδίνο στη Βαρκελώνη -μέσω Παρισιού, Άμστερνταμ, Μονάχου, Βενετίας, Φλωρεντίας- ξετυλίγεται η πορεία ενός γάμου από το ρομαντικό, ειδυλλιακό του ξεκίνημα ως το πιθανό τέλος του. Το μυθιστόρημα Εμείς είναι μια ιστορία για τις απαιτήσεις ενός μακροχρόνιου δεσμού, για τις σχέσεις λογικής και συναισθήματος, γονιών και παιδιών, μέσης ηλικίας και νεότητας. Ταξιδεύοντας τον αναγνώστη σε επτά χώρες και καλύπτοντας είκοσι εννέα χρόνια γάμου, το μυθιστόρημα αυτό είναι ταυτόχρονα επικό και προσωπικό, κωμικό και συνάμα σπαρακτικό.
Τίτλος βιβλίου:Εμείς
Τίτλος πρωτότυπου:Us
Εκδότης:Μίνωας
Συντελεστές βιβλίου:Nicholls, David, 1966- (Συγγραφέας)
Φρυδά, Έφη (Μεταφραστής)
ISBN:9786180203868
Σειρά εκδότη:Σύγχρονη Ξένη Λογοτεχνία
Στοιχεία έκδοσης:Ιανουάριος 2015
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες