Πράσινος φάκελος, γαλάζιες χάντρες

Μια πολιτική μαρτυρική κατάθεση
Εκδότης:
Εκδόσεις Παπαζήση
Έτος:
2015
ISBN:
9789600230833
Σελίδες:
364
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Πράσινος φάκελος, γαλάζιες χάντρες
Τιμή εκδότη:€14,84
Η τιμή μας: €13,36
στο καλάθι
Πράσινος φάκελος, γαλάζιες χάντρες
"Οψόμεθα ες Φιλίππους". Η κάθαρση θα επέλθει μόνον, μέσα από τις εκλογές. Η συγΚυβέρνηση επιχείρησε ανεπιτυχώς στη Βουλή, την Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014, να εκλέξει τον νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, με σκοπό την ματαίωση των πρόωρων εκλογών, την επιβολή νέων φορολογικών μέτρων κατ' απαίτηση του Βερολίνου, και την παραμονή της περαιτέρω στην εξουσία για ενάμισυ χρόνο, παρά την κραυγαλέα δυσαρμονία μεταξύ της Κυβερνητικής Πλειοψηφίας στη Βουλή και της Λαϊκής βούλησης, παρά το γεγονός ότι ο λαός στενάζει...

Οι Κυβερνώντες παρουσιάζονται ενώπιον των Ελλήνων, ως δυναμικοί και πεφωτισμένοι Σωτήρες, ενώ προσφέρουν "γην και ύδωρ" στο Βερολίνο, και στην Υπαλληλική Τριανδρία των ξένων δανειστών. Η συμπεριφορά των προσβάλλει βαναύσως την Εθνική φιλοτιμία των Ελλήνων. Ομοιάζουν με τους δικτάτορες που δεν αποχωρίζονται την εξουσία, αλλά πίπτουν μαζί με αυτήν.

"Ο κύβος ερρίφθη" και η στιγμή επέστη, οι τελευταίοι διάδοχοι του Κόμματος του Κωνσταντίνου Καραμανλή και του Ανδρέα Παπανδρέου, να λογοδοτήσουν ενώπιον της Ιστορίας και του Εκλογικού Σώματος, για τα δεινά που προξένησαν στην Ελλάδα και στους Έλληνες..
Τίτλος βιβλίου:Πράσινος φάκελος, γαλάζιες χάντρες
Υπότιτλος βιβλίου:Μια πολιτική μαρτυρική κατάθεση
Εκδότης:Εκδόσεις Παπαζήση
Συντελεστές βιβλίου:Κεραμάς, Βασίλης (Συγγραφέας)
ISBN:9789600230833
Στοιχεία έκδοσης:Ιανουάριος 2015
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Πολιτική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες