Το φως

Ένα βιβλίο σοφίας
Εκδότης:
Ιβίσκος
Έτος:
2015
ISBN:
9786185093150
Σελίδες:
384
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Το φως
Τιμή εκδότη:€18,90
Η τιμή μας: €17,01
στο καλάθι
Το φως
"Το "Φως" γεννήθηκε μέσα από τη γενναιοδωρία των συγγραφέων του και αποτελεί προσφορά στην υπηρεσία της ανθρωπότητας. Αναζωογονητικό! Κάθε κεφάλαιο είναι και μία πρόσκληση και ευκαιρία να ξεπεράσετε τα παλιά αρνητικά σας κατάλοιπα και να κάνετε τη ζωή σας, από συνηθισμένη, ιδιαίτερη. Εσείς, αδελφοί και αδελφές μου, προορίζεστε να ζήσετε σε αυτήν την δονητικά υψηλή Πιθανότητα".
Lisa Nichols
Προεξέχουσα διδάσκαλος στο "Μυστικό" και συγγραφέας του διεθνούς best seller
"Ό,τι κι Αν Γίνει!" (No Matter What!)

"Το "Φως" αποτελεί μία λαμπερή αντανάκλαση των πέντε αρχών που έχω στην καρδιά μου. Είναι ένα ολοκληρωμένο πνευματικό έργο που δίνει στον αναγνώστη τη δύναμη να βρει την αγάπη και την αλήθεια. Είναι καρπός ανιδιοτελούς προσφοράς και μεταφέρει ένα μήνυμα αγάπης και μεταμόρφωσης. Ένας προς ένας, οι συντελεστές του έχουν δώσει τον καλύτερο εαυτό τους και σας προσκαλούν να είστε γαλήνιοι, να ακούτε την εσωτερική σας φωνή, να έχετε κριτική σκέψη και να καθοδηγήστε από την έμφυτη σοφία που όλοι διαθέτουμε.
Don Miguel Ruiz
Συγγραφέας των διεθνών best sellers "Οι Τέσσερις Συμφωνίες" (The Four Agreements) και "Η Πέμπτη Συμφωνία" (The Fifth Agreement)


Συμμετέχουν με κείμενά τους 21 πνευματικοί διδάσκαλοι:
Κεν Λάουχερ, Τάραν Κάμερον Μακντόναλντ-Πάρκερ, Δρ. Χαμπίμπ Σαντέγκι, Ρίτσαρντ Γουότερμπορν, Βίσεν Λακιάνι, Ντίρντρι Χέιντ, Μάικ Ρόμπινσον, Μάρσι Σίμοφ, Τέρι Τίλμαν, Τζάνετ Άτγουντ, Λώρεν Σεμπάστιαν, Μπάρμπαρα Μαρξ Χάμπαρντ, Τζον Πέρκινς, Τζούλι Τσάιμς, Τζον-Ρότζερ, Μόλυ Αν Φέρλυ, Δρ. Σου Μόρτερ, Ντον Μιγκέλ Ρουίζ, Μάικλ Χέιζ, Γουίλιαμ Αρντζ, Νηλ Ντόναλντ Γουόλς.
Τίτλος βιβλίου:Το φως
Υπότιτλος βιβλίου:Ένα βιβλίο σοφίας
Εκδότης:Ιβίσκος
Συντελεστές βιβλίου:Keating, Keidi (Συγγραφέας)
Κεραμυδάς, Αντώνης (Μεταφραστής)
ISBN:9786185093150
Στοιχεία έκδοσης:Ιανουάριος 2015
Κατηγορίες:Γενικά Βιβλία > Εσωτερισμός - Αποκρυφισμός - Μεταφυσική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες