Μυστικοί εφιάλτες και μικροί φόβοι

Εκδότης:
Συμπαντικές Διαδρομές
Έτος:
2014
ISBN:
9786185002398
Σελίδες:
112
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Μυστικοί εφιάλτες και μικροί φόβοι
Τιμή εκδότη:€11,00
Η τιμή μας: €9,90
στο καλάθι
Μυστικοί εφιάλτες και μικροί φόβοι
Καλωσορίσατε στη Λιβαδούπολη, μια παρακμασμένη μεγαλούπολη εντός της οποίας η υψηλή τοξικότητα των ατμοσφαιρικών ρύπων, έχει οδηγήσει στο παρελθόν στη βίαιη εκκένωση της μισής της έκτασης.

- Μια νεαρή φοιτήτρια κάνει το λάθος να βασιστεί στις κατευθύνσεις που της δίνει η iphone συσκευή της, με αποτέλεσμα να χαθεί στις ερημιές των δυτικών προαστίων. Εκεί έρχεται αντιμέτωπη με τον χειρότερό της εφιάλτη όταν γνωρίζει τη βασίλισσα της πόλης και τους τερατώδεις ακολούθους της.

- Ένας αστροφυσικός που εργάζεται στο αστεροσκοπείο της πόλης, ανακαλύπτει το μυστικό που κρύβει η οικογένεια της αρραβωνιαστικιάς του, το οποίο έχει να κάνει με την μυστηριώδη εξαφάνιση του θείου της. Η διερεύνηση της υπόθεσης οδηγεί τον αστροφυσικό σε μια τρομακτική ανακάλυψη.

- Ένας πλανόδιος πωλητής φωτογραφιών με δαιμονική όψη, εμφανίζεται από το πουθενά μπροστά σε έναν φοιτητή και προσπαθεί να τον πείσει να αγοράσει κάποιες από αυτές. Με φρίκη ο φοιτητής ανακαλύπτει ότι οι φωτογραφίες απεικονίζουν τον ίδιο σε διάφορες φάσεις της ζωής του, ενώ λίγο αργότερα διαπιστώνει ότι ο αινιγματικός πωλητής γνωρίζει όλα τα προσωπικά του δεδομένα.

Τρεις ιστορίες τρόμου που στόχο έχουν να σας ξεναγήσουν στον εφιαλτικό κόσμο της δυτικής Λιβαδούπολης και σε πολλών άλλων παράξενων περιοχών της χώρας που μας περιβάλλει και της ψυχής που εδρεύει μέσα μας.
Τίτλος βιβλίου:Μυστικοί εφιάλτες και μικροί φόβοι
Εκδότης:Συμπαντικές Διαδρομές
Συντελεστές βιβλίου:Γιαννάκης Βασίλης (Συγγραφέας)
ISBN:9786185002398
Στοιχεία έκδοσης:Δεκέμβριος 2014
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Σύγχρονη Ελληνική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες