Όχι πια γλουτένη, μαμά

Εκδότης:
Μίνωας
Έτος:
2014
ISBN:
9786180203844
Σελίδες:
154
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Όχι πια γλουτένη, μαμά
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Όχι πια γλουτένη, μαμά
Ξαφνικά, µαθαίνεις ότι το παιδί σου έχει κοιλιοκάκη. Και για µια στιγµή παγώνουν όλα και θέλεις να κλειστείς στο σπίτι σου και να τα βάψεις µαύρα γι' αυτό που σου συνέβη (βασικά, συνέβη στο παιδί σου, αλλά επειδή είσαι γονιός, ό,τι συµβαίνει στο παιδί σου είναι σαν να έχει συµβεί σ' εσένα).

Δεν είναι ανάγκη. Καθόλου. Και να γιατί: Κάποια στιγµή νόµιζα κι εγώ ότι το παιδί µου έχει κοιλιοκάκη. Και ήµουν ένα βήµα πριν τα βάψω µαύρα. Μέχρι που µια µέρα ξύπνησα µε εντελώς διαφορετική διάθεση, µπήκα στην κουζίνα και για πέντε συνεχόµενες ηµέρες δεν σταµάτησα να µαγειρεύω φαγητά χωρίς γλουτένη. Και αυτό που ανακάλυψα ήταν ότι τα περισσότερα υγιεινά τρόφιµα από τη φύση τους δεν περιέχουν γλουτένη (λαχανικά, φρούτα, κρέατα, ψάρια, ξηροί καρποί, σπόροι)! Και µε αυτά τα προϊόντα, σε συνδυασµό µε πολλά άλλα που κυκλοφορούν στο εµπόριο, µπορείς να φτιάξεις ό,τι λαχταράει η ψυχή σου!

Αυτό το βιβλίο που κρατάς στα χέρια σου µπορεί να µην έχει γραφτεί από έναν άνθρωπο δυσανεκτικό στη γλουτένη, έχει γραφτεί όµως από έναν άνθρωπο που αγαπάει πάρα πολύ τα παιδιά και (σε υπερβολικό βαθµό θα έλεγα) το φαγητό. Με τόση αγάπη, µόνο πολύ γευστικές συνταγές µπορούν να γραφτούν!
Τίτλος βιβλίου:Όχι πια γλουτένη, μαμά
Εκδότης:Μίνωας
Συντελεστές βιβλίου:Καρδιόλακα, Θέμις (Συγγραφέας)
ISBN:9786180203844
Στοιχεία έκδοσης:Δεκέμβριος 2014
Κατηγορίες:Μαγειρική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες