Ο Τζακ, η φασολιά και ... οι εξαγωγές

Εκδότης:
Global Greece
Έτος:
2014
ISBN:
9786188028210
Σελίδες:
298
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Ο Τζακ, η φασολιά και ... οι εξαγωγές
Τιμή εκδότη:€39,81
Η τιμή μας: €35,83
στο καλάθι
Ο Τζακ, η φασολιά και ... οι εξαγωγές
Η ιστορία με τον Τζακ και τη φασολιά είναι λίγο-πολύ γνωστή. Ο Τζακ, που ήταν ένα μικρό αλλά με μεγάλη περιέργεια αγοράκι , ζούσε στην άκρη ενός μικρού χωριού και περνούσε μια ζωή δύσκολη και φτωχική. Η μητέρα του για να επιβιώσουν τον έστειλε στην πόλη να πουλήσει την αγελάδα τους. Αυτός συνάντησε έναν ξένο και την πούλησε για δέκα φασόλια που ο ξένος ισχυρίστηκε ότι ήταν μαγικά. Όταν η μητέρα του το έμαθε, τον μάλωσε ασχημα και πέταξε τα φασόλια από το μικρό παράθυρο.
Ο Τζακ πραγματικά στεναχωρήθηκε που τον ξεγέλασαν αλλά την άλλη ημέρα το πρωί…,
Ξύπνησε και είδε ότι τα φασόλια που του έδωσε ο ξένος ήταν πράγματι μαγικά! Στην μικρή αυλή τους μια τεράστια φασολιά φύτρωσε και έφτασεμέχρι τον ουρανό.Επιτέλους βρήκε τον τρόπο να ανέβει πάνω από τα σύννεφα να δει τι υπήρχε εκεί πάνω.
Άρχισε να σκαρφαλώνει στη φασολιά με αργές αλλά αποφασιστικές κινήσεις.Ήταν πραγματικά δύσκολη και επίπονη η προσπάθεια αλλά όταν τελικά έφτασε εκεί πάνω από τα σύννεφα, βρήκε έναν γίγαντα με πολλά χρυσά νομίσματα, μια κότα που έκανε χρυσά αυγά και μια άρπα που έπαιζε τις πιο όμορφες μελωδίες. Τρεις φορές κινδύνευσε αλλά το θάρρος του ανταμείφθηκε. Νίκησε τον γίγαντα αφού η αποφασιστικότητα και η περιέργειά του για κάθε τι καινούργιο νίκησε τους φόβους του.
Και έτσι η ζωή του άλλαξε μια για πάντα.

Τι σχέση έχουν οι εξαγωγές με τον Τζακ θα αναρωτιέστε;
Βάλτε στην θέση του χωριού την Ελλάδα, στην θέση του Τζακ τους Έλληνες επιχειρηματίες, στη θέση της αγελάδας την ελληνική αγορά που στέρεψε, στην θέση του γίγαντα πάνω από τα σύννεφα τις τεράστιες ευκαιρίες των διεθνών αγορών, στην θέση των θησαυρών που βρήκε, τα κέρδη από την διεθνή ανάπτυξη και τι μας μένει; Η μαγική φασολιά και η προσπάθεια που απαιτείται για να φτάσεις πάνω από τα σύννεφα.
Αυτή η φασολιά είναι το βιβλίο που ετοιμάσαμε.Δεν είναι μαγική αλλά έχει όλα εκείνα τα συστατικά που θα χρειαστείτε στον δύσκολο δρόμο σας. Έχει τα εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να φτάσετε στον στόχο σας, να ανοίξετενέες αγορές, να κάνετε γνωστά τα προϊόντα σας σε όλο τον κόσμο.
Περιλαμβάνει βήμα προς βήμα την σωστή μεθοδολογία εξαγωγικής ανάπτυξης, παραπομπές και πηγές πληροφοριών για να βρείτε ότι χρειάζεστε On-line, καθώς και προσχεδιασμένες επιχειρηματικές φόρμες που θα σας βοηθήσουν να οργανώσετε την προσπάθεια σας, και τέλος εμβάθυνση σε ειδικότερα πρακτικά θέματα εξαγωγών.
Δεν θα είναι εύκολο, δεν θα είναι γρήγορο, δεν θα είναι φθηνό αλλά εάν ακολουθήσετε την φασολιάπου φυτέψαμε για εσάς συστηματικά, θα είναι το ομορφότερο και ίσως το πιο επικερδές ταξίδι που θα έχετεκάνει ποτέ.
Καλή ανάβαση.
Μπάμπης Φιλαδαρλής ΜΒΑ, ΜΙΕx., DipM.
Τίτλος βιβλίου:Ο Τζακ, η φασολιά και ... οι εξαγωγές
Εκδότης:Global Greece
Συντελεστές βιβλίου:Φιλαδαρλής, Μπάμπης (Συγγραφέας)
ISBN:9786188028210
Στοιχεία έκδοσης:Νοέμβριος 2014
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Οικονομία > Εμπόριο, Μεταφορές, Επικοινωνία, Ναυτιλία, Τουρισμός
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες