Αλησμόνητα λάθη

Η ανατομία ενός εγκλήματος διαρκείας: Διηγήματα - μαρτυρίες
Εκδότης:
Carpe Librum
Έτος:
2014
ISBN:
9786188124448
Σελίδες:
246
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Αλησμόνητα λάθη
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Αλησμόνητα λάθη
Ο συγγραφέας αυτού του βιβλίου, που, ως δημόσιος υπάλληλος, έμαθε να "διαβάζει" σωστά εκείνα που εξακολουθούν και κρύβονται πίσω απ' τα παρασκήνια της Εκτελεστικής Εξουσίας, περιέγραψε, κατά καιρούς, πώς οι δίνες των κομματικών σκοπιμοτήτων εκσφενδόνιζαν κάθε τι, που θα μπορούσε να ωφελήσει τον τόπο μας.

"Η φιλοσοφία του πολιτικού είναι απλή. "Αν πετύχω", λέει ο πολιτικός, "πέτυχα. Αν αποτύχω, μήπως εγώ θα τα πληρώσω; Ο λαός τα πληρώνει όλα..."" γράφει.

Στα "αλησμόνητα λάθη", με 13 διηγήματα -που έχουν τις ρίζες τους σε πραγματικά γεγονότα- κι έναν επίλογο, επεκτείνεται και στις κοινωνικές συνθήκες, που, με την υποβάθμισή τους, ξένοι και δικοί μας πολιτικοί, πάσχοντας από ηθική τύφλα, προσποιούμενοι ότι κινούν το νου τους για το καλό, οδήγησαν τον Ελληνικό λαό στη σήψη και την καταστροφή.


Θεωρώντας την "εισβολή" των κομμάτων και του συνδικαλισμού στο χώρο της Εκτελεστικής Εξουσίας -τη μεγαλύτερη δεξαμενή ψήφων- ως το χειρότερο έγκλημα που έγινε ποτέ σε βάρος των Ελλήνων, περιγράφει πώς φαύλοι, άδειοι και απαθείς σοσιαλιστές και δημοκράτες πολιτικοί, προσπαθώντας ν' αναβαθμίσουν δήθεν την κοινωνία μας και να πατάξουν το κακό, με στόχο να πάρουν ή να κρατήσουν περισσότερο στα χέρια τους την εξουσία, το πολλαπλασιάζουν.
Τίτλος βιβλίου:Αλησμόνητα λάθη
Υπότιτλος βιβλίου:Η ανατομία ενός εγκλήματος διαρκείας: Διηγήματα - μαρτυρίες
Εκδότης:Carpe Librum
Συντελεστές βιβλίου:Ζωρογιαννίδης, Νίκος Α. (Συγγραφέας)
ISBN:9786188124448
Στοιχεία έκδοσης:Δεκέμβριος 2014
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Σύγχρονη Ελληνική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες