Τα χίλια φθινόπωρα του Γιάκομπ ντε Ζουτ

Εκδότης:
Τόπος
Έτος:
2014
ISBN:
9789604991204
Σελίδες:
576
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Τα χίλια φθινόπωρα του Γιάκομπ ντε Ζουτ
Τιμή εκδότη:€20,90
Η τιμή μας: €18,81
στο καλάθι
Τα χίλια φθινόπωρα του Γιάκομπ ντε Ζουτ
Φανταστείτε μια αυτοκρατορία που επί ενάμιση αιώνα έχει κρατήσει τον κόσμο μακριά της. Απαγορεύεται η έξοδος σε όλους, οι ξένοι αποκλείονται, οι θρησκείες τους απαγορεύονται και οι ιδέες τους αντιμετωπίζονται με βαθιά καχυποψία.

Ωστόσο, υπάρχει μια αλλόκοτη ρωγμή σ’ αυτό το κράτος-φρούριο: ένα τεχνητό περιτειχισμένο νησί συνδεδεμένο με ένα λιμάνι της χώρας, και επανδρωμένο από μια χούφτα Ευρωπαίους εμπόρους. Και, παρότι η πύλη προς τη στεριά είναι κλειδωμένη, δεν μπορεί να εμποδίσει τα μυαλά -ή τις καρδιές- να σμίξουν.

Το έθνος είναι η Ιαπωνία στη συμβολή δύο αιώνων (18ος-19ος), το λιμάνι το Ναγκασάκι, και το νησί η Ντετζίμα. Εδώ αναπτύσσεται αυτό το πανοραμικό, πυκνό μυθιστόρημα του Ντέιβιντ Μίτσελ. Κι εδώ, ένας νεόφερτος Ολλανδός υπάλληλος, ο Γιάκομπ ντε Ζουτ, εμπλέκεται σε μια σκοτεινή περιπέτεια διπροσωπίας, αγάπης, ενοχής, πίστης και φόνου... Αλλά την ίδια ώρα, δίχως ο ίδιος ή οι συμπατριώτες του να το γνωρίζουν, ο άξονας της παγκόσμιας ισχύος γυρίζει...

Σ' αυτή την ιστορία ακεραιότητας και διαφθοράς, πάθους και εξουσίας, το κλειδί είναι ο έλεγχος: του πλούτου, της σκέψης, ακόμα και του θανάτου.
Τίτλος βιβλίου:Τα χίλια φθινόπωρα του Γιάκομπ ντε Ζουτ
Τίτλος πρωτότυπου:The Thousand Autumns of Jacob de Zoet
Εκδότης:Τόπος
Συντελεστές βιβλίου:Mitchell, David, 1969- (Συγγραφέας)
Ξυλούρη, Μαρία (Μεταφραστής)
ISBN:9789604991204
Σειρά εκδότη:Σύγχρονη Ξένη Πεζογραφία
Στοιχεία έκδοσης:Νοέμβριος 2014
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες