Ελληνικά για σας Α0

Δίγλωσση σειρά εκμάθησης της ελληνικής ως ξένης γλώσσας για εφήβους και ενηλίκους
Εκδότης:
Neohel
Έτος:
2013
ISBN:
9789607307644
Σελίδες:
150
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Ελληνικά για σας Α0
Τιμή εκδότη:€26,60
Η τιμή μας: €24,00
στο καλάθι
Ελληνικά για σας Α0
Το βιβλίο του μαθητή ανήκει στη δίγλωσση σειρά εκμάθησης της ελληνικής ως ξένης γλώσσας Ελληνικά για σας, η οποία απευθύνεται σε εφήβους και ενηλίκους. Πρόκειται για ένα δίγλωσσο υλικό, το οποίο διευκολύνει τη διδασκαλία στην τάξη, αλλά και την αυτόνομη μάθηση. Η σειρά συνεχίζεται με το επίπεδο Α1 (Ελληνικά-Ρωσικά).
Το βιβλίο Α0 αφορά τη συστηματική διδασκαλία της ανάγνωσης, της γραφής, του τονισμού και της προφοράς και απευθύνεται σε τελείως αρχάριους (οι οποίοι δε γνωρίζουν ούτε το αλφάβητο), αλλά και σε σπουδαστές προχωρημένων επιπέδων (ακόμα και Γ2), οι οποίοι αντιμετωπίζουν ακόμα προβλήματα στις παραπάνω δεξιότητες.
Περιλαμβάνει υλικό σύμφωνο με το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς για τη Γλώσσα (ΚΕΠΑ) και την ύλη που απαιτείται για την απόκτηση του Πιστοποιητικού Ελληνομάθειας του Κ.Ε.Γ. (Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας).
Περιλαμβάνει 175 ασκήσεις με τις λύσεις τους και συμπληρώνεται από ηχητικό υλικό (CD mp3, 4 ωρών) και συμπληρωματικές διαδραστικές ασκήσεις e-learning στην ιστοσελίδα της NEOHEL (www.greekforyou.eu).
ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ
1.700 λέξεις
ΑΣΚΗΣΕΙΣ
Ανάγνωση 54 ασκήσεις
Γραφή 26 ασκήσεις
Προφορά 93 ασκήσεις
Τονισμός 27 ασκήσεις
ΔΙΔΑΚΤΕΑ ΥΛΗ & ΩΡΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ
Βασική ύλη: 5 Ενότητες - 145 ασκήσεις
Ώρες διδασκαλίας: 25
Συμπληρωματική ύλη: 30 ασκήσεις
Ώρες διδασκαλίας: 5
Η ΔΙΓΛΩΣΣΙΑ
Στο επίπεδο Α0 όλα είναι μεταφρασμένα. Οι εκφωνήσεις των ασκήσεων, οι κανόνες, τα κείμενα, οι λεζάντες, οι πινακίδες και όλα τα άλλα πολιτιστικά στοιχεία ακολουθούνται από τη μετάφρασή τους, έτσι ώστε το περιεχόμενό τους να γίνεται αμέσως κατανοητό και ο σπουδαστής να διευκολύνεται στην εξάσκηση της ανάγνωσης, της γραφής, της προφοράς και του τονισμού, που αποτελούν τους βασικούς στόχους του Βιβλίου Α0.
Το υλικό μπορεί να διδαχθεί και σε μία διαπολιτισμική τάξη στην οποία κάθε μαθητής θα έχει το βιβλίο με τη γλώσσα αναφοράς που θα επιλέξει, χωρίς να είναι απαραίτητο ο διδάσκων να γνωρίζει καμία από τις γλώσσες αναφοράς.
Τίτλος βιβλίου:Ελληνικά για σας Α0
Υπότιτλος βιβλίου:Δίγλωσση σειρά εκμάθησης της ελληνικής ως ξένης γλώσσας για εφήβους και ενηλίκους
Εκδότης:Neohel
Συντελεστές βιβλίου:Γεωργαντζή, Ευαγγελία (Συγγραφέας)
Ραυτοπούλου, Ελεάνα (Συγγραφέας)
ISBN:9789607307644
Σειρά εκδότη:Ελληνικά για Σας
Στοιχεία έκδοσης:Δεκέμβριος 2013
Σημείωση:ΡΩΣΙΚΑ
Κατηγορίες:Εκπαίδευση > Γενικά
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες