Το φίδι και η ράβδος

Εκδότης:
Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Έτος:
2014
ISBN:
9789605070724
Σελίδες:
448
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Το φίδι και η ράβδος
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Το φίδι και η ράβδος
Ουγκαρίτ, Συρία, 1450 π.Χ. Ο πλούσιος αλλά σκληρός ναυπηγός Ιωθάμ ζητάει για γυναίκα του την όμορφη Λεία, κόρη ενός εύπορου οινοπαραγωγού. Αλλά το προξενιό χαλάει, όταν αποκαλύπτεται ότι κάποιοι στην οικογένειά του, και ίσως και ο ίδιος, πάσχουν από επιληψία. Η απόρριψη εξοργίζει τον Ιωθάμ. Και ο μοναδικός τρόπος να γλιτώσει η Λεία την οικογένειά της από την οργή του είναι να αναζητήσει τη θεραπεία για την ασθένεια.

Στο μεταξύ, η Λεία ερωτεύεται τον Δαβίδ, έναν όμορφο πρίγκιπα που μαθητεύει ως γραμματέας στο σπίτι της οικογένειάς της. Ο Δαβίδ έχει επιλεγεί από τους θεούς για να ξαναδώσει τη χαμένη της αίγλη στην Αδελφότητα -την ομάδα των εκλεκτών που προστατεύουν τη Βιβλιοθήκη της Ουγκαρίτ, η οποία λένε πως στα παμπάλαια αρχεία της κρύβει τα μυστικά της αθανασίας.

Όμως, τα σχέδια του Δαβίδ έρχονται σε σύγκρουση με τα σχέδια της Λείας. Διχασμένοι ανάμεσα στο καθήκον και την αγάπη, οι δυο εραστές προσπαθούν να βρουν μια λύση στο παράξενο παιχνίδι που τους παίζει η μοίρα. Και την ίδια στιγμή, κανείς τους δεν μπορεί να φανταστεί μέχρι πού είναι διατεθειμένος να φτάσει ο Ιωθάμ για να πάρει την εκδίκησή του...

Μια συναρπαστική ιστορία έρωτα και αναζήτησης της σοφίας, στη γη των θαυμάτων και των θεών.
Τίτλος βιβλίου:Το φίδι και η ράβδος
Τίτλος πρωτότυπου:The Serpent and the Staff
Εκδότης:Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Συντελεστές βιβλίου:Wood, Barbara (Συγγραφέας)
Παπαμιχαήλ - Λαϊνά Κλαίρη (Μεταφραστής)
ISBN:9789605070724
Σειρά εκδότη:Bell Best Seller
Στοιχεία έκδοσης:Νοέμβριος 2014
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες