Το δάσος της αλήθειας

Εκδότης:
Αλφάβητο Ζωής
Έτος:
2014
ISBN:
9789609415460
Σελίδες:
52
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Το δάσος της αλήθειας
Τιμή εκδότη:€11,66
Η τιμή μας: €10,49
στο καλάθι
Το δάσος της αλήθειας
Κάποτε, πολύ πριν γεννηθεί ο Χρόνος, υπήρχαν δύο χώρες, η Χώρα της Φαντασίας και η Χώρα της Λογικής. Στην πρώτη κατοικούσαν οι Μικροί, στη δεύτερη οι Μεγάλοι. Ανάμεσά τους υπήρχε ένα πυκνό Δάσος, που, σύμφωνα με το μύθο των Μικρών, ανήκε στην Αλήθεια, μια καλοσυνάτη Νεράιδα, που διοικούσε δίκαια και ειρηνικά. Τα δέντρα τότε ήταν φιλικά και ανθισμένα, όμως η Μάγισσα Λήθη έριξε ξόρκι στη Νεράιδα και την καταδίκασε να ζει εγκλωβισμένη στις ρίζες των δέντρων.

Μια παρέα από 7 Μικρούς, συνέχιζε ο μύθος, ανακάλυψαν το μυστικό που αντέστρεφε τη μαγεία και διέσχισαν το Δάσος, φτάνοντας σχεδόν στην απέναντι χώρα. Τι ανακάλυψαν εκεί; Πώς κατάφεραν να γεφυρώσουν τον κόσμο τους, της Φαντασίας, με το νέο κόσμο της Λογικής; Πώς κατάφεραν να θυμούνται πάντα ποιοί ήσαν; Πώς επικοινωνούσαν με τη Νεράϊδα Αλήθεια, ώστε να τους καθοδηγεί με ακρίβεια στην περιπέτειά τους, στην ίδια τη ζωή;

Και τελικά, πώς κατάφεραν να χτίσουν τον καινούργιο τους κόσμο, εκεί όπου Μεγάλοι και Μικροί σέβονται και τιμούν το ρόλο τους, μοιάζοντας μεταξύ τους τόσο... που κάθε φορά που κοιτάζονταν, στα μάτια των Μεγάλων καθρεφτίζονταν οι Μικροί!

Μια ιστορία που μιλά κατευθείαν στην παιδική ψυχή. Πολλές εικόνες που καθρεφτίζουν την αλήθεια της ανθρώπινης φύσης. Ένα παιδικό βιβλίο, που στα χέρια των μεγάλων γίνεται "εργαλείο" για την ανάπτυξη των μικρών. Από μια συγγραφέα που υπηρετεί ως αρωγός ψυχής την εξέλιξη του παιδιού σας.
Τίτλος βιβλίου:Το δάσος της αλήθειας
Εκδότης:Αλφάβητο Ζωής
Συντελεστές βιβλίου:Πατσιλίβα, Μαρία (Συγγραφέας)
Καλογερόπουλος, Ευάγγελος (Εικονογράφος)
ISBN:9789609415460
Στοιχεία έκδοσης:Οκτώβριος 2014
Ηλικίες:6 - 9
Κατηγορίες:Παιδικά - Εφηβικά
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες