Για δύο δευτερόλεπτα

Μυθιστόρημα
Εκδότης:
Κλειδάριθμος
Έτος:
2014
ISBN:
9789604616176
Σελίδες:
482
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Για δύο δευτερόλεπτα
Τιμή εκδότη:€14,40
Η τιμή μας: €12,96
Για δύο δευτερόλεπτα
Είναι ένα πρωινό του 1972 -ένα συνηθισμένο πρωινό σαν όλα τ' άλλα. Ο εντεκάχρονος Μπάιρον ξυπνάει και βρίσκει τη σχολική στολή του προσεκτικά απλωμένη στην καρέκλα του γραφείου του. Στην κουζίνα, η αδελφή του παίζει με το κουτί των δημητριακών, όπως κάθε μέρα, και ακούγεται ο γνώριμος ρυθμικός ήχος από τα τακούνια της μητέρας του που περιφέρεται στο σπίτι φροντίζοντας να είναι όλα τέλεια.

Ωστόσο, έξω επικρατεί πυκνή ομίχλη, και καθώς η μητέρα του τον πηγαίνει στο σχολείο με το αυτοκίνητο, φαίνεται να προκαλεί ένα τρομακτικό ατύχημα -αλλά ο μόνος που το αντιλαμβάνεται είναι ο Μπάιρον.

Μέσα σε μόλις δύο δευτερόλεπτα, ο τέλειος κόσμος του θρυμματίζεται. Φοβούμενος να μιλήσει στους γονείς του, ο Μπάιρον εμπιστεύεται το μυστικό στον καλύτερό του φίλο, τον Τζέιμς, και μαζί καταστρώνουν ένα σχέδιο για να διορθώσουν το λάθος που απειλεί ν' αλλάξει τα πάντα στη ζωή τους.

Δύο παράλληλες ιστορίες που ξετυλίγονται αριστοτεχνικά -η μία στο σήμερα, η άλλη στο χθες... Ένα βαθιά συγκινητικό μυθιστόρημα για τις οικογενειακές σχέσεις, τις εύθραυστες συναισθηματικές ισορροπίες, την ενοχή, τη συγχώρεση... Μια διεισδυτική ματιά στον ανθρώπινο ψυχισμό, καθηλωτικά ρεαλιστική και αφοπλιστικά τρυφερή.
Τίτλος βιβλίου:Για δύο δευτερόλεπτα
Υπότιτλος βιβλίου:Μυθιστόρημα
Εκδότης:Κλειδάριθμος
Συντελεστές βιβλίου:Joyce, Rachel (Συγγραφέας)
Καλοκύρης, Αντώνης (Μεταφραστής)
ISBN:9789604616176
Στοιχεία έκδοσης:Σεπτέμβριος 2014
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες