Γνεφολογήματα

Εκδότης:
Περίπλους
Έτος:
2014
ISBN:
9789604381623
Σελίδες:
256
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Γνεφολογήματα
Τιμή εκδότη:€11,94
Η τιμή μας: €10,75
στο καλάθι
Γνεφολογήματα
Η ιστορία του κάθε ανθρώπου μας ενδιαφέρει όσο και η δική μας. Αρκεί να γίνεται αντιληπτή εντός της δικής μας πραγματικότητας. Επειδή η κάθε ιστορία αφηγείται την ίδια τη ζωή που συνεχίζει να κυλάει ασταμάτητη.

Στο όνομα του νόστου, της ζωής δηλαδή που αξιώνει τα δικαιώματά της, η Διονυσία Μούσουρα - Τσουκαλά μας παραδίδει ακόμα ένα έργο τέχνης: διηγήματα ακτίνες μιας βεντάλιας που ανοίγει σε πολύπτυχη φανταχτερή παρέλαση, θίασο καμωμένο από τελώνια και σκιές ανθρώπων που αληθεύουν μέσα από το μόχθο, τη φουρτούνα ή τη γαλήνη τους.

Η συγγραφέας δραματουργεί την τιμή, τον έρωτα, και τον περασμένο χρόνο με την ποιότητα του Ιονίου και το κουστούμι των απλών ανθρώπων που ζωντανεύουν τη ζακυνθινή ύπαιθρο και την παράδοση σαρκάζοντας πολλές φορές τον εγκλεισμό της.

Ευσεβείς πρόγονοι και απόγονοι, συγγενείς και αξέχαστοι τύποι των αλλοτινών καιρών, ζώντες και τεθνεώτες, όλοι παίζουν θέατρο μέσα στο θέατρο της μνήμης της, παίζουν τη ζωή μέσα στο όνειρο και το όνειρο μέσα στη ζωή. Γνέφοντας από τις χίλιες άκρες του κόσμου...

Φραντζέσκα Κολύβα
Τίτλος βιβλίου:Γνεφολογήματα
Εκδότης:Περίπλους
Συντελεστές βιβλίου:Μούσουρα - Τσουκαλά, Διονυσία (Συγγραφέας)
ISBN:9789604381623
Στοιχεία έκδοσης:Αύγουστος 2014
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Σύγχρονη Ελληνική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες