Όταν το πάθος κυριαρχεί

Εκδότης:
Elxis
Έτος:
2014
ISBN:
9786188138827
Σελίδες:
400
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Όταν το πάθος κυριαρχεί
Τιμή εκδότη:€15,50
Η τιμή μας: €13,95
Όταν το πάθος κυριαρχεί
Αναγκασμένοι να ξεφύγουν από τον αφηνιασμένο στρατό του Ναπολέοντα, η ορφανή Αλάνα Φάρμερ και ο εκκεντρικός φύλακάς της στήνουν ένα καινούριο σπιτικό στο Λονδίνο. Εκεί, η Αλάνα απολαμβάνει προνόμια που θα ζήλευε μέχρι και η κόρη ενός αριστοκράτη, μαζί με μια εκπαίδευση κατάλληλη για μια βασίλισσα. Τώρα, στα πρόθυρα του κοινωνικού ντεμπούτου της στην κοινωνία του Λονδίνου, ανακαλύπτει ένα τρομακτικό μυστικό για την καταγωγή της. Μπορεί να είναι πραγματικότητα; Είναι στ' αλήθεια η χαμένη πριγκίπισσα του ευρωπαϊκού βασιλείου της Λουμπίνια;

Πεπεισμένη από το φύλακά της να επιστρέψουν στην πατρίδα τους για να εμποδίσουν μια επανάσταση που θα κατέληγε σίγουρα σε αιματοχυσία, η Αλάνα φτάνει σε μια απομονωμένη, περιτριγυρισμένη από βουνά χώρα, της οποίας τα έθιμα παραμένουν ακόμα μεσαιωνικά!

Μέσα σε ένα κλίμα αντιπαραθέσεων και δολοπλοκιών γύρω από το πρόσωπό της, ο Κριστόφ Μπέκερ, ο αρχηγός της παλατιανής φρουράς, συλλαμβάνει την Αλάνα, καθώς υποπτεύεται ότι είναι είτε μια πανούργα απατεώνισσα είτε μια σαγηνευτική κατάσκοπος που δουλεύει για τις αινιγματικές φιγούρες που έχουν συνωμοτήσει με απώτερο σκοπό να εκθρονίσουν το βασιλιά. Γνωρίζοντας και ο ίδιος καλά το παιχνίδι της αποπλάνησης, ο Κριστόφ χρησιμοποιεί κάθε μέσο που έχει στη διάθεσή του για να αποσπάσει την αλήθεια από τη θελκτική αιχμάλωτή του, ακόμα κι αν πρέπει να διακινδυνεύσει την ίδια του τη ζωή για να την προστατέψει από τις κακές διαθέσεις των άλλων. Τώρα, καθώς ένα άγριο πάθος φουντώνει ανάμεσα στην Αλάνα και στον άντρα που από λάθος του την έχει φυλακίσει, η μοίρα ενός έθνους βρίσκεται στα χέρια τους αλλά και στις καρδιές τους.
Τίτλος βιβλίου:Όταν το πάθος κυριαρχεί
Εκδότης:Elxis
Συντελεστές βιβλίου:Lindsey, Johanna (Συγγραφέας)
ISBN:9786188138827
Στοιχεία έκδοσης:Ιούλιος 2014
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες