Τελευταία διορία

Μυθιστόρημα
Εκδότης:
Εκδόσεις Καστανιώτη
Έτος:
2014
ISBN:
9789600357561
Σελίδες:
232
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Τελευταία διορία
Τιμή εκδότη:€16,96
Η τιμή μας: €15,26
στο καλάθι
Τελευταία διορία
Στη δεκαετία του ’70, η Ειρήνη εγκαταλείπει την οικογένειά της με τη βοήθεια του γαιοκτήμονα του χωριού. Γεμάτη όνειρα και φιλοδοξίες, με το μυαλό να ταξιδεύει διαρκώς «στη γραμμή του ορίζοντα», πιάνει δουλειά στον μεγαλύτερο όμιλο της χώρας. Γίνεται κορυφαίο στέλεχος, ερωτεύεται τον πρόεδρο, χωρίς ανταπόκριση, και μετά από είκοσι χρόνια αναμονής οδηγείται σε συμβατικό γάμο με έναν άλλο επιχειρηματία. Τα καταιγιστικά γεγονότα όμως μιας ημέρας αλλάζουν τη ζωή της ριζικά. Κατηγορείται για την αυτοκτονία ενός οικονομικού μετανάστη.

Είναι ένοχη ή αθώα; Τι στάση θα κρατήσουν οι φίλοι, οι συνάδελφοι, ο αυριανός σύζυγος και ο θετός της πατέρας; Ποια θα είναι η ετυμηγορία και πώς η ίδια θα τη δεχτεί;

Η Τελευταία διορία -με σαρκασμό, υποδόριο χιούμορ και σασπένς κοινωνικού θρίλερ- αναδεικνύει ήρωες που είναι ταυτόχρονα ανήθικοι και ηθικολόγοι, αδίστακτοι και τρομοκρατημένοι, επαναστάτες και βολεμένοι. Θύτες και θύματα μιας εποχής που αναζήτησε την ευτυχία στο εφήμερο, την ελευθερία στο παράνομο, αδιαφόρησε για το χτες και εκτίμησε το ψέμα ως αλήθεια.
Τίτλος βιβλίου:Τελευταία διορία
Υπότιτλος βιβλίου:Μυθιστόρημα
Εκδότης:Εκδόσεις Καστανιώτη
Συντελεστές βιβλίου:Μιχαλιτσιάνου, Άννα (Συγγραφέας)
ISBN:9789600357561
Στοιχεία έκδοσης:Ιούνιος 2014
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Σύγχρονη Ελληνική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες