Αντίχριστη

Εκδότης:
Αλεξάνδρεια
Έτος:
2014
ISBN:
9789602216200
Σελίδες:
128
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Αντίχριστη
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Αντίχριστη
"Συνήθως, δεν χρειάζεται να σκεφτείς πολύ για ν' αποφασίσεις αν κάποιος είναι όμορφος ή άσχημος. είναι κάτι που το ξέρεις χωρίς να χρειάζεται να το διατυπώσεις και το κλειδί των μυστηρίων ενός ανθρώπου δεν βρίσκεται εκεί. Η εμφάνιση δεν είναι ποτέ παρά άλλο ένα αίνιγμα, και όχι το πιο ακανθώδες.

Η περίπτωση της Κρίστι ήταν ιδιαίτερη. Αν και είχε ένα υπέροχο σώμα, για το πρόσωπό της ήταν αδύνατο να αποφανθείς. Στην αρχή, επιβαλλόταν με τόσο περίλαμπρο τρόπο που έσβηνε κάθε ίχνος αμφιβολίας: ήταν οπωσδήποτε η πιο ωραία σ' αυτό τον κόσμο, γιατί στα μάτια της άστραφταν χίλιες λάμψεις, γιατί το χαμόγελό της θάμπωνε, γιατί ακτινοβολούσε ένα αδιανόητο φως, γιατί ολόκληρη η ανθρωπότητα ήταν ερωτευμένη μαζί της. Όταν ένα πλάσμα φτάνει σε τέτοιο βαθμό γοητείας, κανένας δεν μπορεί να φανταστεί πως δεν είναι ωραίο.
Εκτός από μένα τώρα. Μόνη εγώ μεταξύ των ομοίων μου είχα δικαίωμα σ' ένα μυστικό που η Κρίστι, εν αγνοία της, μου αποκάλυπτε κάθε μέρα: το πρόσωπο της Αντίχριστης".

Μόνο η Αμελί Νοτόμπ -η διάσημη συγγραφέας των ανησυχητικών μπεστ-σέλερ "Υγιεινή του δολοφόνου", "Σιωπηλός επισκέπτης", "Φόβος και τρόμος" κ.ά.- θα μπορούσε να φέρει εις πέρας αυτή την αναμέτρηση μέχρι τελικής πτώσεως ανάμεσα σ' ένα άγουρο, συνεσταλμένο, μοναχικό κορίτσι, που νιώθει άβολα μέσα στο ίδιο του το σώμα, και στην πιο ωραία και δημοφιλή κοπέλα της σχολής, που γίνεται η καλύτερη φίλη και μαζί ο δήμιός του.

Από το υπαρξιακό δράμα μέχρι τη μαύρη κωμωδία, μια ασυγκράτητη κάθοδος στην κόλαση της εφηβικής ανασφάλειας, αντιζηλίας και απομόνωσης - εκεί όπου ο νικητής (ή ο χαμένος) τα παίρνει όλα.
Τίτλος βιβλίου:Αντίχριστη
Τίτλος πρωτότυπου:Antéchrista
Εκδότης:Αλεξάνδρεια
Συντελεστές βιβλίου:Nothomb, Amélie (Συγγραφέας)
Καλλίθρακα - Μοσχοχωρίτου, Μαρία (Μεταφραστής)
ISBN:9789602216200
Στοιχεία έκδοσης:Ιούλιος 2014
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες