Υπάρχει ζωή μετά τα αφεντικά;

Εκδότης:
Στιγμή
Έτος:
2013
ISBN:
9789602692554
Σελίδες:
160
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Υπάρχει ζωή μετά τα αφεντικά;
Τιμή εκδότη:€12,78
Η τιμή μας: €11,50
στο καλάθι
Υπάρχει ζωή μετά τα αφεντικά;
Τα προλογικά σημειώματα, όπως αυτό, είναι αντιπαθητικά κατά τούτο: Ενώ συντάσσονται μετά τη συγγραφή όλων των περιεχομένων, δημοσιεύονται στις πρώτες σελίδες της έκδοσης. Όπως συμβαίνει στα δημόσια θεάματα δηλαδή, που ξεκινούν τις παραστάσεις τους αφού προσέλθουν καθυστερημένες οι αρχές και καταλάβουν τις περίοπτες θέσεις. Και για να αποσπάσουν (οι πρόλογοι) την αναγκαία, τη στοιχειώδη συμπάθεια του αναγνωστικού κοινού, τους αναθέτουμε χρέη θυρωρού, κηπουρού ή καθαρίστριας.

Σημειώνουμε εδώ λοιπόν, ότι τα γραπτά που ακολουθούν προέρχονται από τη "Γαλέρα", την "Ελευθεροτυπία" του Τεγόπουλου και την "Εφημερίδα των Συντακτών", όπως σε προεπιλεγμένα σημεία ενός θυρωρείου θα αναρτούσαμε τις επιγραφές: "Επιστολές", "Σκάλα υπηρεσίας", "Δεν λειτουργεί", "Επιστρέφω αμέσως".

Και βέβαια μόνον οι εκδότες της πρώτης καταχώρισης έχουν το δικαίωμα να καθορίζουν το που και πότε της αναδημοσίευσης. Ωστόσο, προνοητικός όπως πάντα ο γράφων φρόντισε να πληρώσει (και πληρώνει πολύ ακριβά) τις δημοσιεύσεις των γραπτών του στη "Γαλέρα" και στην "Ελευθεροτυπία". Και αυτά σε αντίθεση με την "Εφημερίδα των Συντακτών" που παραχωρεί στον γράφοντα το δικαίωμα της αναδημοσίευσης εντελώς δωρεάν. [...]
Τίτλος βιβλίου:Υπάρχει ζωή μετά τα αφεντικά;
Εκδότης:Στιγμή
Συντελεστές βιβλίου:Καλαϊτζής, Γιάννης, 1945-2016 (Συγγραφέας)
ISBN:9789602692554
Στοιχεία έκδοσης:Δεκέμβριος 2013
Κατηγορίες:Γενικά Βιβλία > Χιούμορ - Σάτυρα > Γελοιογραφίες
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες