Φαρμακολογία στην πράξη

Εγχειρίδιο φαρμάκων
Εκδότης:
Φαρμακευτικός Κόσμος Εκδόσεις
Έτος:
2010
ISBN:
9789609874120
Σελίδες:
654
Εξώφυλλο:
Σκληρό
Φαρμακολογία στην πράξη
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Φαρμακολογία στην πράξη
Η αμεσότητα των πληροφοριών που μπορεί να απαιτηθούν κατά την άσκηση του ιατρικού ή φαρμακευτικού επαγγέλματος είναι εξίσου κρίσιμη με την αξιοπιστία και την ποιότητά τους.
Το αίσθημα του ελλιπούς ελέγχου των ιδιοτήτων και δράσεων των χορηγούμενων φαρμάκων, όχι από έλλειψη ικανότητας αλλά από οικονομία χρόνου και δυσχέρεια πρόσβασης στις κατάλληλες πηγές, συχνά μειώνει στον επαγγελματία του χώρου της υγείας το αίσθημα αυτοπεποίθησης κατά την άσκηση του λειτουργήματός του.
Η φιλοδοξία και αποστολή αυτού του βιβλίου δεν είναι να αντικαταστήσει τα πανεπιστημιακά συγγράμματα φαρμακολογίας και θεραπευτικής ή τα πλήρη κείμενα των οδηγιών χρήσης των φαρμάκων, αλλά να καταστήσει τις πληροφορίες των προηγούμενων ευκολότερα και ταχύτερα διαθέσιμες στον αναγνώστη, ώστε να αποφύγει τις χρονοβόρες αναζητήσεις σε πολλές και διαφορετικές πηγές που είναι πολύπλοκες και κοπιώδεις.
Το «Εγχειρίδιο φαρμάκων / φαρμακολογία στην πράξη» προσφέρει πλήθος φαρμακολογικών και πρακτικών πληροφοριών για τις σημαντικότερες και συχνότερα χρησιμοποιούμενες δραστικές ουσίες των φαρμάκων που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά, με αφοσίωση στην αξιοπιστία, την τεκμηρίωση, την αμεσότητα και τη σαφήνεια των πληροφοριών.
Τίτλος βιβλίου:Φαρμακολογία στην πράξη
Υπότιτλος βιβλίου:Εγχειρίδιο φαρμάκων
Εκδότης:Φαρμακευτικός Κόσμος Εκδόσεις
Συντελεστές βιβλίου:Μαρίνος, Λευτέρης (Συγγραφέας)
ISBN:9789609874120
Σειρά εκδότη:Συνεχίζοντας την Εκπαίδευση
Στοιχεία έκδοσης:Δεκέμβριος 2010
Κατηγορίες:Υγεία - Διατροφή > Ιατρική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες