Οι μεγάλοι ηγέτες αναπτύσσονται

Εκδότης:
Κλειδάριθμος
Έτος:
2014
ISBN:
9789604615957
Σελίδες:
160
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Οι μεγάλοι ηγέτες αναπτύσσονται
Τιμή εκδότη:€11,90
Η τιμή μας: €10,71
Οι μεγάλοι ηγέτες αναπτύσσονται
Οι Ken Blanchard και Mark Miller, διάσημοι συγγραφείς του διεθνούς μπεστ σέλερ "Το μυστικό", επανέρχονται δριμύτεροι για να δείξουν στους ηγέτες -και σε όσους φιλοδοξούν να γίνουν ηγέτες- σε ποιους ακριβώς τομείς πρέπει να επικεντρωθούν για να παραμείνουν αποτελεσματικοί σε όλη τους τη ζωή.

Όπως αναφέρουν οι συγγραφείς στην εισαγωγή του βιβλίου: "Η ικανότητά μας να αναπτυσσόμαστε καθορίζει την ικανότητά μας να ηγούμαστε. Είναι τόσο απλό."

Μέσα από την ιστορία του νεαρού Μπλέικ και της Ντέμπι, μιας καταξιωμένης ηγέτιδας που αναλαμβάνει να μυήσει τον Μπλέικ στα μυστικά της ηγεσίας, στο βιβλίο αυτό θα γνωρίσετε βήμα-βήμα το μοντέλο ανάπτυξης GROW: τους τέσσερις τομείς στους οποίους πρέπει να δοκιμαστούν οι ηγέτες, τόσο στον χώρο εργασίας τους όσο και εκτός, προκειμένου να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους.

Είτε είστε διευθύνων σύμβουλος είτε κάνετε τα πρώτα σας βήματα στην εταιρική ιεραρχία, αυτό το βιβλίο θα σας εμπνεύσει να επανεξετάσετε τις επιλογές σας και να διαμορφώσετε ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο που μπορεί να σας εξασφαλίσει, όχι μόνο επαγγελματική επιτυχία σε βάθος χρόνου, αλλά και μια βαθύτερη αίσθηση πληρότητας.
Τίτλος βιβλίου:Οι μεγάλοι ηγέτες αναπτύσσονται
Εκδότης:Κλειδάριθμος
Συντελεστές βιβλίου:Blanchard, Ken (Συγγραφέας)
Miller, Mark (Συγγραφέας)
ISBN:9789604615957
Στοιχεία έκδοσης:Φεβρουάριος 2014
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Δίκαιο
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες