Παιδαγωγικά: Για το διαγωνισμό εκπαιδευτικών του Α.Σ.Ε.Π.

Εκδότης:
Ατραπός - Περιβολάκι
Έτος:
2008
ISBN:
9789604590544
Σελίδες:
439
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Παιδαγωγικά: Για το διαγωνισμό εκπαιδευτικών του Α.Σ.Ε.Π.
Εκτός κυκλοφορίας
Παιδαγωγικά: Για το διαγωνισμό εκπαιδευτικών του Α.Σ.Ε.Π.
Το βιβλίο αυτό αποτελεί άριστο και ιδανικό βοήθημα για τους εκπαιδευτικούς που συμμετέχουν στο Διαγωνισμό του Α.Σ.Ε.Π. Αρθρώνεται σε τέσσερα μέρη: Σύγχρονες Παιδαγωγικές Προσεγγίσεις, Ερωτήσεις Πολλαπλών Επιλογών, Διαγωνίσματα Αξιολόγησης, θέματα του Διαγωνισμού 2007. Στο τέλος παρατίθεται εκτενής βιβλιογραφία.

Η έμφαση επικεντρώνεται σε δύο βασικούς άξονες: στις Σύγχρονες Διδακτικές Προσεγγίσεις (Θεωρία) και στις Ερωτήσεις Πολλαπλών Επιλογών, με στόχο ο υποψήφιος όχι μόνο να κατανοήσει τα θεωρητικά ζητήματα της Παιδαγωγικής, αλλά και να εξασκήσει τις παιδαγωγικές του ικανότητες, καθώς και να παγιώσει την παιδαγωγική του κατάρτιση. Ο συγγραφέας, έμπειρος παιδαγωγός και βαθμολογητής στους Διαγωνισμούς Εκπαιδευτικών του Α.Σ.Ε.Π., εστιάζει την προσοχή των υποψηφίων στα ουσιώδη θέματα της Παιδαγωγικής.

Τόσο οι Σύγχρονες Διδακτικές Προσεγγίσεις (θεωρία) όσο και η Μεθοδολογία των Ερωτήσεων έχουν συνδυαστεί κατά τέτοιον τρόπο, ώστε ο υποψήφιος να ανταποκριθεί αποτελεσματικά στο Διαγωνισμό και να αποκτήσει μια ολοκληρωμένη παιδαγωγική συγκρότηση.

Αντικείμενο εξέτασης είναι, μεταξύ άλλων, και οι εκπαιδευτικές καινοτομίες, όπως είναι η Ευέλικτη Ζώνη Καινοτόμων Δράσεων, η Διαθεματικότητα, τα Σχέδια Εργασίας και θέματα που αφορούν την Κοινωνία της Γνώσης και της Πληροφορίας, τη Μουσειοπαιδαγωγική, τις Στρατηγικές Διδασκαλίας κ.ά.
Τίτλος βιβλίου:Παιδαγωγικά: Για το διαγωνισμό εκπαιδευτικών του Α.Σ.Ε.Π.
Εκδότης:Ατραπός - Περιβολάκι
Συντελεστές βιβλίου:Ιωάννου, Θουκυδίδης Π. (Συγγραφέας)
ISBN:9789604590544
Στοιχεία έκδοσης:Ιούλιος 2008
Κατηγορίες:Εκπαίδευση > Γενικά > Α.Σ.Ε.Π.
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες