Το μαύρο μονοπάτι

Εκδότης:
Μεταίχμιο
Έτος:
2014
ISBN:
9789605663698
Σελίδες:
451
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Το μαύρο μονοπάτι
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Το μαύρο μονοπάτι
Μια ιστορία γεμάτη απειλές, ελπίδα, λαχτάρα - μα και σκοτάδι, πέρα από κάθε φαντασία. Η νεκρή γυναίκα βρέθηκε σε μια παγωμένη λίμνη, με το σώμα σημαδεμένο από τις αποδείξεις του βασανισμού της. Αμέσως, η επιθεωρήτρια Άννα-Μαρία Μέλα συνειδητοποιεί ότι χρειάζεται βοήθεια. Κι αυτό επειδή η νεκρή γυναίκα -που κάτω από την αθλητική της φόρμα φορούσε μαύρα δαντελένια εσώρουχα- ήταν βασικό στέλεχος σε μια εταιρεία εξόρυξης μεταλλευμάτων, τα πλοκάμια της οποίας απλώνονται σε ολόκληρη την υφήλιο. Η Άννα-Μαρία χρειάζεται κάποιον με νομικές γνώσεις να της εξηγήσει ορισμένα πράγματα, και ξέρει ακριβώς το κατάλληλο άτομο.

Η δικηγόρος Ρεμπέκα Μάρτινσον θέλει απεγνωσμένα να επιστρέψει στη δουλειά, να νιώσει και πάλι ζωντανή έπειτα από μια υπόθεση που λίγο έλειψε να της κοστίσει τη ζωή. Σύντομα η Ρεμπέκα θα αρχίσει να ερευνά εξονυχιστικά τις υποθέσεις του αφεντικού της νεκρής γυναίκας, του ιδρυτή της Κάλις Μεταλλευτική, του οποίου η σχέση με την πολυτιμότερη υπάλληλό του ήταν εξίσου περίπλοκη όσο και δυσοίωνη.

Αυτό, όμως, που η Άννα-Μαρία και η Ρεμπέκα πρόκειται να ξεσκεπάσουν είναι μια ιστορία σοκαριστική και θλιβερή... για την εμμονή ενός άντρα, τον μοναχικό θάνατο μιας γυναίκας, και την αδίστακτη, ψυχρή καρδιά ενός δολοφόνου.
Τίτλος βιβλίου:Το μαύρο μονοπάτι
Τίτλος πρωτότυπου:Svart stig
Εκδότης:Μεταίχμιο
Συντελεστές βιβλίου:Larsson, Åsa (Συγγραφέας)
Ηλιάδη, Ιωάννα (Μεταφραστής)
ISBN:9789605663698
Στοιχεία έκδοσης:Ιανουάριος 2014
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία > Αστυνομικό Μυθιστόρημα
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες